Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiola pewnie w sklepie zarobiona i czasu nie ma. ;-)i tu powinna wkroczyćV_jola ona nas tu głupawkowo - seksualnie rozkręcała na maksa!:-):-):-):-):-):-):-) pamiętacie?
Jeśłi swędzi to zapewne jakieś uczulenie.a ja dostalam jakies wysypkicale piersi i brzuch w swedzących krostach. Ide do lekarza za godzine. Boje sie co to moze byc;/

Tylko się witam drogie panie. Mam dużo teraz PW więc muszę grzecznie poodpisywać.. ale czasu wtedy na forum mniej.. ale staram się czytać na bieżąco..
Cieszę się że humorki wracają...
A nowe Aniołkowe mamusie tylko przywitam i zapalę
[*] swiatełko pamięci..
Wybaczcie muszę lecieć bo mała budzi się na jedzenie.
Do napisania kobitki!
skierko a jadasz dużo nabiału? Jesli tak to ogranicz.. a jeśli nie to może cholestaza? Choć nie wiem czy na nią nie za wcześnie w ciazy. Ale warto to sparwdzić u ginka.
Cześć Edytko .uczulenia nigdy zadnego nie mialam;/ A co do nabialu hmm pije po szklanke mleka dziennie czasami kanapka z serem i tyle;/ Na poczatku wystraszylam sie rózyczki ale dzwonilam do gina i powiedzial ze jak bym ja miala to bym byla cala wysypana
Wszystko zależy od tego ile mleka i nabiału jadłaś przed ciążą.Trzymaj się, wal do lekarza i pisz co to za paskudztwo. Trzymam kciuki, żeby było dobrze &&&
Co do nabiału, to As wstawiła nam kiedyś link do artykułu o szkodliwości mleka, więc nie należy z nim przesadzać. Wysypka może być objawem skazy białkowej.
i tu powinna wkroczyćV_jola ona nas tu głupawkowo - seksualnie rozkręcała na maksa!:-):-):-):-):-):-):-) pamiętacie?
Póki co V_jolka nie odpowiada ani na PW ani na smski, mam nadzieję że u Niej wsio ok. Na pewno wsio okPewnie, że pamiętam, ale coś długo się nie odzywa. Ciekawe czemu?