• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

:-) Witam się

Gratulacje dla Agi2323!!! :tak::happy: Spokojnych 9, a właściwie już tylko 8 miesięcy!!!!:tak::tak:

karolcia33 mnie też mdli, ale nie wymiotuję. Chociaż nawet bym chciała :rofl2: każdy objaw mnie cieszy. Ostatnio miałam na maksa trądzik :-D choć poza buzią skóra strasznie mi się przesusza. A i niestety wyniki moczu wyszły średnie i biorę przez kilka dni urosept i urogin. Mam nadzieję, że nie zaszkodzą:-( czytałam, że nie, ale wolałabym nie brać żadnych tabletek :no:

Marta81 to strasznie, co CI napisali w tych wynikach :no: na co dzień stykają się z takimi nieszczęściami, a w ogóle nic nie rozumieją :-( zero delikatności

Gratulacje dla świeżo upieczonych mamusiek i powodzenia dla tych, które niedługo zaczynają staranka - jak widzę, sporo Was tutaj :tak::tak::tak:

Witajcie dziewczęta.Parę dni temu byłam u gin. w moim mieście ponieważ niepokoił mnie ten brak bólu piersi ale z dzieciątkiem wszystko w jak najlepszym porządku. CRL:4,64 ;) serduszko bije jak dzwon ;) żadnego rozszczepu kręgosłupa nie widać.odrazu jestem spokojniejsza.
gratulacje :-) ale fajnie słyszeć dobre wieści! :-D

reklama
Witam się z Wami sobotnio - szczególnie ze wszystkimi nowymi aniołkowymi mamusiami. Nadrabiam Wasze wpisy, czytam i czytam i widzę, że przybywa tu coraz więcej staraczek:) Fajnie, w grupie zawsze raźniej:) Mam nadzieję, że jak już mój organizm przestanie szaleć to dołączę do Was. Moja gin powiedziała, że może na wiosnę...

GosiuLew, Martusionku, Ewitko - moje gratulacje! Oby Dzieciaczki rosły Wam zdrowo!
aga2323 - gratuluję i życzę Ci baaaaaaaardzo nudnej ciąży:)
trawa - Dawno nie czytałam co u Ciebie, widzę, że starania w trakcie. Jak tam @? Przyszła, czy może jednak nie?:)
Linnea82 - wiem, że to trudno się nie stresować. Sama nie wyobrażam sobie, jak to będzie, kiedy zajdę w kolejną ciążę. Ale trzeba chyba nastawić się na to, by cieszyć się każdym dniem z małym mieszkańcem w brzuchu i dostarczać mu jak najmniej stresów. Więc trzymaj się!
Emy - cieszę się, że u Ciebie ok i znów masz internet. Wieści od Was docierają nieciekawe, więc mam nadzieję, że jesteście bezpieczni.

U mnie @ w pełni. Uziemiła mnie dziś w domu - przyznam, że już mnie dawno tak brzuch nie bolał jak dziś. Nawet tabletki nie skutkowały. Na szczęście już trochę lepiej. Poza tym powiem Wam, że czuję jak ostatnio wpadam w gigantycznego doła. Za 3 tygodnie miałam zostać mamą. Im bliżej do terminu, w którym miał przyjść na świat mój Synek, tym w gorszej formie jestem...:(

Silentenigma - ogromnie się cieszę kochana,
Skierka - nie bój sie ja czytałam ,że tak około końca pierwszego trymestru już mniej bolą piersi główka do góry ,wiem łatwo pwowiedzieć ,ale postaraj się myśleć pozytywnie:tak:
As- koło nas otworzyli club fitnes i tak sobie myślę ,że mój brzuszek pozostawia wiele do życzenia i chyba się tam przejdę popytać co i jak:tak:

Dziewczynki u mnie wieje strasznie ,ale nie wiem czemu ja lubie jak mi wiatr włosy rozwiewa hahaha.

Patka- doczytałam , przykro mi , ale głowa do góry napewno następny cykl będzie Twój trzymam mocno kciuki.

Isza- a ile Ty już bez tej umowy pracujesz tzn od kiedy jesteś zatrudniona?
Iza44441- oj mnie też bolą zawsze przed @ znam ten ból.
Miśkam- oj to życzę aby szybko Ci dała spokój ta wredna@
Edytko - cieszymy się ,że czytasz i już niemożemy sie doczekać kiedy napiszesz więcej:)

Dziewczynki bardzo ważna wiadomość na wizytowo!!!!!!!!!!!! Potrzebna Wasza pomoc dla Martusionka.

Wybaczcie, ale co u Was doczytam później :)

EDIT: Już doczytałam, nie za wiele tego dzisiaj :)

Miśkam - tule, trzymaj się cieplutko, te daty mimochodem na zawsze wryte w naszej pamięci i tak już będzie zawsze i zawsze jest to smutniejszy dzień :(

Skierka188 - spróbuj się rozgościć również na wieściach od ciężarówek, tam na bieżąco są informacje kiedy co i jak się dzieje z organizmem w ciąży, myślę, że będzie Ci łatwiej.

Ostatnia edycja:
skierka mnie piersi w ciąży jakoś nie bolały, nie martw się
miśkam przyszła mega spóźniona i się rozkręciła, ale powiem Ci że miałam niezły mętlik w głowie, bo mdliło mnie cały czas a brzuch nie bolał, wiec już sama nie wiedziałam co jest grane czy pękła nam gumka czy nie. A staranka to ja zaczynam za około 2 miesiące, bo teraz jeszcze smaruje często ten kręgosłup i łykam tabletki na kolana, a nie chcialbym dzidzi zaszkodzić, wiec od kwietnia/maja ruszamy do dzieła.
Rozumiem twój dołek oj i to bardzo, wiem przez co przechodzisz. Dziś widziałam taką maleńką kruszynkę i razem z mężem stwierdziliśmy, że nasza córcia właśnie by tak wyglądała...
Ale wiesz co, musisz znaleźć w sobie coś co podniesie Cię na duchu. Znajdź sobie jakieś zajęcie, idź na zakupy- kup coś tylko dla siebie, idź do fryzjera czy zaplanuj z mężem jakiś wyjazd, kolację - cokolwiek... nie zapomnisz- tego nawet nie oczekuj, ale będzie lepiej. Ja Ciebie kochana mocno przytulam, bo my to w tym samym czasie nasze dzieci straciłyśmy i wiem co przechodzisz!
My na 17/02 zamówiliśmy mszę za nasza rodzinę - MUSI BYĆ DOBRZE!

miłego wieczorka wszystkim życzę!

Cześć kochane....

zaglądam do Was co jakiś czas....
staram się podczywtywać w miarę na bierząco...

kibicuje Wam wszystkim bardzo mocno.....

u mie nadal nic sie nie zmienia....
biorę sobie moje leki...i spokojnie oczekuje....
jest dobrze....

w pracy wszystko się fajnie poukładało...i nie musze od niej uciekać w macierzyństwo...i na szybkie l-4....tak jak miała w planie....żeby zaraz zafasolkować i szybko się urwać....
ale daje radę...

Buziaki dla Was kochane moje....
trzymajcie się cieplutko....

Karolcia33 - ja tam....objawy są?

Kaśka, Agatka, Czarna, Just, She, Anetha, Aniołki, Anna, Ola81, Motyl, Słodziutka, Pati, Kobietka22, V_jolka, Lilijanna- i inne kochane "stare" forumowiczki....chyba tylko ja się tu ostałam....:-(....brakuje mi tych naszych pogaduszek....i tego niesamowitego wsparcia....:tak:
Przepraszam aktualne forumowiczki, ale teraz to juz nie to samo foum.....:zawstydzona/y:

Oj Marutś...jesteś?
...i doczytałam u Ciebie, że Aniołki się doczekały cudu po tej stronie brzuszka.....
wielkie gratulacje!

jestem jeszcze ja:) tzn z tych "starych" forumowiczek"

reklama
Witam drogie Panie w ten niedzielny poranek:-)Zrobiłam test, no i oczywiście jedna wielka krecha:-(A miałam nadzieję, ze tym razem wyjdzie.@ jeszcze nie przyszła, wszystko mnie drazni, ale wiem że przyjdzie.Zawsze rano przed @budzę się cala spocona no i własnie dzisiaj się taka obudziłam.A tak liczyłam ze tym razem. Ja już niewiem jak obliczać te dni płodne przy moich tak nieregularnych cyklach. Może ktoraś mi doradzi??
Trawko-ja uważam, że jest sens jak najbardziej tu być.Wy mnie wspieracie,ja was i na tym to polega, no nie?Wczoraj tu nie zaglądałam i już tęskniłam.Trawko buziaki dla Ciebie!!!!!
A jeżeli chodzi o forum, to ja uważam ze jest super!!!Miłego dzionka dziewczyny buziaki dla was wszystkich:-):-):-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry