Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Płucz gardło wodą z solą, zabije bakterie i nawilży gardło. Zagulgaj sobie. Szklanka ciepłej wody, kopiasta łyżka soli.witam dziewczyny!pomozcie mi kobiety, bo zaczynam wariowac. Nie spalam prawie cala noc bo jak mnie cos zakulo to juz myslalalam ze juz jest po...A zaczelo sie to od tego ze bardzo mocno kaszle, nie mam temperatury, nic mnie nie boli tylko to cholerne gardlo, kaszle jak stara baba. W czasie kaszlenia napianam ten brzuch i boli mnie. Nie daje sobie rady z tym kaszlem a tak sie boje o malenstwo.

o jakiej skrajności w Polsce piszesz?Trawa kij w tą aborcję, ale co ma piernik do wiatraka, to że ktoś usuwa ciąże, to nie znaczy że ktoś inny kto pragnie dziecka ma nie otrzymać wszelkiej pomocy w tym właśnie kierunku. Uważam że żadna skrajność nie jest dobra. Ani nasza ani ich.