Witam wszystkie w ten mroźny dzień.
Emy - prześlij nam trochę słoneczka błagam.
Magda-Mr - beta baaardzo ładnie przyrasta, pęcherzyk przemieszcza się w odpowiednie miejsce, jest świetnie!!!! Cierpliwości Ci życzę, za wcześnie się dowiedziałaś o ciąży i stąd tyle nerwów teraz.
linnea - trzymam kciuki za serducho jak dzwon &&&&&&&&&&
onaxxx - u mnie też mróz a niby wiosna już miała być brrrrr
mikusia - witam i zapalam swiatełko. Jakieś działania wczoraj były?;-) widziałam że czekałaś w wyrku na mężusia
kłaczek - co Twój mężczyzna zrobił z okiem? Podglądał Cię?;-) Swój biznes fajna sprawa, od niedawna też się w to bawię, są plusy - nie ma szefa nad duszą który wiecznie jest niezadowolony z pracy pracownika, minus - chyba tylko jeden , na początku trzeba poczekać na zyski:-) A z językiem - nauczysz się, Ja po 8 latach po polsku mówię tak że nikt nie wierzy że nie jestem z Polski, a wszystko przez to że gaduła ze mnie straszna i od samego początku starałam się dużo rozmawiać:-)
aga2323 - tylko bez stresu i nerwów, trzymam kciuki żeby wszystko było OK &&&&&&
aniunia - jak się czuję mąż? Przecież to jest chore że człowiek idzie do szpitala a tam mu mówią że nie ma lekarza!!!! Głupio zabrzmi ale gratki ze @ przylazła.
Dziewczyny nie wiem czy mam się martwic czy nie , ale dostałam juz w @ po zabiegu, pierwszą dostałam 29.01 a drugą 19.01 i tak że , za przeproszeniem, krew mnie zalewa. Zawsze miałam raczej dłuższe cykle 30-34 dni ,a tu 20 dni ??? Czy to jest normalne?