soglam
Fanka BB :)
Ewelina28 super dzięki wielkie
czyli rozumiem ze czynniki IgG i IgM dotyczące wszystkich chorób sa tak samo interpretowane,bo na karcie wyników przy każdej z chorób mam odwrotnie podawane więc juz zgłupiałam ale mnie trochę uspokoiłas bo wynika z tego ze mam wynik nieswoisty do powtórki i mozemy się starac a powtarzac ewentualnie za 3 tyg....
dzieks za nadzieje....
trzymac &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
czyli rozumiem ze czynniki IgG i IgM dotyczące wszystkich chorób sa tak samo interpretowane,bo na karcie wyników przy każdej z chorób mam odwrotnie podawane więc juz zgłupiałam ale mnie trochę uspokoiłas bo wynika z tego ze mam wynik nieswoisty do powtórki i mozemy się starac a powtarzac ewentualnie za 3 tyg....
dzieks za nadzieje....
trzymac &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
tak mi pani dr naciskała na brzuszek, a mam nadżerkę. Mam nadzieję, że wkrótce przejdzie.
Co prawda potrzebowałam trochę czasu, żeby się "wkręcić w foremkową rodzinkę", ale w tzw. międzyczasie nie próżnowałam i już samo czytanie Waszych postów naprawdę bardzo mi pomogło - udało mi się spojrzeć na to wszystko z innej perspektywy i chociaż rzeczywiście o tej stracie nigdy nie da się zapomnieć, to jednak z dnia na dzień ból i smutek są coraz bardziej do przeżycia... Wasze podejście i nastawienie dało mi siłę przetrwania tych najgorszych dni i wiarę w to, że dla nas też kiedyś zaświeci słońce, bo po złym zawsze następuje dobre, a w końcu życie toczy się dalej i my musimy w nim uczestniczyć (a przecież nie wszyscy mają to szczęście), bo wbrew pozorom...warto... 

,niech go wieczorem dorwę w swoje łapy