• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie kobietki. Nie wytrzymałam i zrobiłam dziś rano test.. No i coś mi tam wyszło jak się człowiek wpatrzy jest druga blada kreseczka.. Ale jeszcze @ może przyjść jednak po cichutku marzę by nie przyszła.. Czy taki test z bladą kreseczką można określić jako pozytywny???

Myślę że po cichu to Ja Ci już składam gratulację, ale tak głośno to trzymam kciuki &&&&& a kiedy powinnaś dostać @?

reklama
To jeszcze ma prawo być blada ta druga II:-) Najlepiej jak powtórzysz w dzień spodziewanej @, czyli 2 marca a jeszcze lepiej to oczywiście beta. Wiem że czekanie jest najgorsze , ale dasz radę , zobaczysz - czas szybko leci:tak:

Boox2 po cichutku gratuluje i trzymam kciuki. U mnie też tak było słaba kreseczka przed @ a teraz ta kreseczka leży w wózeczku koło mnie :tak: Jak coś pójdź na bete i będziesz pewna !

Boox no no... super wieści. Dziwne byłoby w sumie, gdyby już tak wcześnie była mocna ta druga krecha ;-) Również po cichutku gratuluję, dbaj o siebie!

martusionek , anastazja1m , &Ewcia - Dziękuje za pokrzepienie, aż gdzieś mi tam skowroneczek zaćwierkał z nadziei :happy2:. Betę najwcześniej będę mogła zrobić dopiero w okolicach Dnia Kobiet :) Jak na razie staram się nie nakręcać hihihi ciężko to widzę! :-D
Tak jakoś jest, że jak kreski nie ma to się jej szuka a jak jest jakakolwiek to się nie dowierza kurcze :rofl: no to się troszkę rozmarzyłam...:rolleyes::errr::biggrin2:

Anastazja, probuje sie polapac na ile (jesli w ogole) zmieni mi sie po poronieniu cykl. Zwykle cos mi sie przekrecalo po porodach, po poprzednim poronieniu tez, wiec chce sie zorientowac zeby tak calkiem na slepo nie trzaskac a chlopa nie zajezdzic.;-)
Twoje zelazko wyzionelo ducha przez spalenie, uprzednio usmiercajac termostat - stad dziura w firanie. Zakup materialu ma ten plus ze mozesz sobie zaaranzowac okno calkiem po swojemu.
Boox2, to moze byc to, ale poczekaj choc do terminu @ i powtorz test. Nerwusik jestes - tez bym byla.:-D

Jakos udalo mi sie wkleic suwaczka:):)

hmm ale cos nie ma go juz:(musze popatrzec jak to sie robilo bo nie pamietam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lenko suwaczek musisz wkleić w sygnaturze :)

A mnie się dzisiaj tak strasznie chce się spać, że dosłownie się przewracam. Nie mam nawet siły wszystkiego przeczytać, no po prostu się skupić nie mogę. Proszę więc pisać krótko, węzłowato i dużymi literami, bo nie kumam

Ostatnia edycja:
reklama
cos bledny plik mi wyskakuje jak wklejam

zoabczymy moze pozniej sie pojawi bo ciagle mam ze bledny plik hmm:)

EDIT przez Lilijanna: proszę edytować posty.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry