Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

W zyciu jej do glowy nie przyszlo ze to sie krupniok nazywa. A kiszka byla, a jakze!Emy - jesteś boska,a ja dzis mialam taki piekny sen... byłam w Paryzu na jakiejs delegacji i poderwał mnie taki zaje.... przystojny gosc, i tak przez pół nocy konsumowalismy naszą znajomosc.. oj dział się działo............. az mnie mąż rano obudził trzaskaniem szafek, oj zła byłam, zła!!!!!!
ja to po takim śnie to zastanawiałam się czy nie gadałam przez sen, bo gadam czasami 
Magnusik - uważam że są to ważne rzeczy i na pewno nie jedna z nas zapamięta mimochodem, bo tutaj już tak jest, zapamiętuje się wiele informacji na zapas, bo mogą się kiedyś przydać.I z takich typowych porad dla kobiet które borykają się z zapaleniami to podstawowa kwestia nie używa się tamponów, podpasek z siateczką i nosi sztucznych gaci tylko bawełna, a stringi to w żadnym wypadku i kilka jeszcze innych rzeczy, ale to nie tu bo może kogoś nie interesuje![]()

Olusia81 - dlaczego nie piszecie pisma i nie podajecie konkretnych paragrafów USTAW? Przecież rozmawialiśmy o tym w temacie "wyżej"? Chce Ci się znowu nieprzygotowaną iść i prosić się?Karolinki zarejestrować nie chcą i znowu muszę do USC iść i się płaszczyć tudzież straszyć.

Kłaczek - skwarki skrojone nożem a z maszynki elektrycznej to jak niebo do ziemi, te ręczne są ładniejsze i smaczniejsze, no ale 7,5 kg by mnie raczej na wstępie zniechęciło, choć pewnie zamroziłabym w kawałkach i skrajała na bieżąco potem ;-)7,5kg sloniny do przetopienia na skwarki. I przyniosl mi to taki zadowolony z siebie i mowi ze mam robote zebym grzeczna byla jak on bedzie po nocach pracowal... No, chyba sie zapomnial - sam mi kazal pakowac maszynke do mielenia miesa w przeprowadzkowe toboly. Elektryczna - poszlo jak zloto.

Też od razu wiadomo, że to "tamci" 

Zagadka : co to jest oszczytko/ostrzytko?![]()