kłaczek
Fanka BB :)
Witaj kochana. Tak bardzo mi przykro... To jakis koszmar i... Mialam podobne odczucia - traktuja czlowieka jak zwierze, jak rzecz nawet, bo u weterynarza moje koty mialy lepiej niz ja w polskim szpitalu. Z tego co wiem, bedziesz musiala odczekac chwile - Twoje dzieci byly juz duze, macica sie rozciagnela, teraz powina wrocic do normalnej wielkosci, ale zwazywszy ze endometrium po lyzeczkowaniu tez sie musi zregenerowac to jedno z drugim bedzie sie razem dzialo. Wazna jest Twoja psychika, ale Ty chyba twarda dziewczyna jestes, skoro juz podjelas decyzje o staraniu sie znowu. Jesli blizniactwo jest w Twojej rodzinie czeste, mozesz miec znow ciaze mnoga - to prawda... Coz - za malo wiem zeby sie produkowac na ten temat. Trzymaj sie po prostu.
Pewnie słyszysz zewsząd że jesteś jeszcze młoda, masz czas urodzić jeszcze wiele dzieci- zapewne masz dosyć słuchania tego, ale to prawda ;-) Myślę że w Twoim przypadku 4-5 miesięcy i będzie można rozpocząć starania. Bądź dobrej myśli, co Cię nie zabiło to wzmocniło. Posiedzisz tu z nami, popatrzysz jak jedna po drugiej fasolkuje i nabierzesz optymizmu i wiary w to, że przy następnej ciąży wszystko będzie dobrze