Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A propo NFZ - podobno ma cos wspólnego z Dr Hausem - też kuleje
Spadam juz - dobrej nocki - stosunkowo udanej dla tych co się starają![]()

egoistka to nazywaja mnie ze mysle tylko o sobie, no bo o kim mam myslec, ani faceta, ani dziecka ......zapominaja ze jak czegos potrzebuja czy ktos zachoruje, wypadek, to w srodku nocy , czy jak jestem na urlopie jade i zalatwiam wszystko w szpitalu.....a ja nie potrzebuje zeby ktos mi w czyms pomagal, zlatwial....potrzebuje zeby ktos ze mna pogadal, wysluchal ze tez nie jest mi latwo....dlatego wiecej juz nic nikomu nie powiem, zaluje ze powiedzialam komukolwiek ze bylam w ciazy....ehh szkoda gadac
. Zapominają, że nie ma ludzi silnych non stop. Czasami potrzeba wsparcia, chociażby takiego jak mówisz - pogadania. I właśnie przez to ich skupienie na sobie, na swoich problemach, nazywam ich egoistami. Dlaczego psychologowie mają takie wzięcie? Bo wszyscy chcą gadać a nikt nie chce słuchać. No, prawie nikt. :-) Trzymaj się dzielnie i pisz do nas.
mój M zawsze mówi ,że jak można pizze z biedronki zrobić, jaki miałam super sen ,że znalazłam pracę
, może to proroczy sen i niedługo znajdę coś dla siebie
.

Nowy avatar, nowy suwaczek fiu fiu szalejesz