Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i moje zachowanie można przyrównać do dzici w piaskownicy co \ciesza sie z babki z piasku. No taka adehadowa dziołcha z e mnie.Narka .Witaj w klubie .Witam Was babeczki s rana
Wczoraj nie pisałam, bo miałam bardzo pracowity dzień i nie było ani krzynki czasu.
Moje dziecię leży plackiem ale temperatura dochodzi do 38 stopni, więc nie jest najgorzej. Bierze osłonowo antybiotyk i czekamy co z tego wyniknie.
Ja dzisiaj zaczęłam wspaniale dzień. Obcięłam sobie prawie cały opuszek kciuka lewej ręki. M stwierdził, że może trzeba szyć ale ja zaklajstrowałam plastrem i chyba przyrośnieW tej sytuacji dowiedziałam się jak bardzo przydaje się człowiekowi lewa ręka
a kciuk w szczególności
Anulka gratuluję niepalenia
Czarna, Kairka wielki buziak
Onaxxx dziwnie się zachowują te twoje koleżanki, przecież nie trzeba gadać tylko o dzieciach i mężach. Wieje nudą. Jest tyle różnych tematów. Ja to paplam o wszystkim łącznie z polityką, zwierzakami, których nie mam, pogodzie, pierdołach, pracy, włosach i uciętym palcu. Mamusiu jakie one są monotematyczne! Życzę żebyś poznała ciekawsze koleżanki.
Buziam wszystkie pozostałe, bo nie doczytam, nie doczytam![]()

cześć słoneczka :-)
onaxxx ja ci też tylko mogę napisać olej takich przyjaciół ciepłym moczem :-) ja też myślę jak pozostałe, że to one są egoistycznymi zapatrzonymi w siebie narcyzami, tfu tfu fuj, by ich gęś kopła!
zjolcia coż to za dziadostwo się przyplątało młodemu? a z tym palcem to może lepiej podjedź na pogotowie, a jak ci się jakaś infekcja wda albo przyklei spowrotem byle jak? nie ładny będzie paluszek. chyba musi bardzo boleć- daj podmucham i pociumam :-)
aneczko jak nałóg? ty mi się w nocy śniłaś!!!!!! stanełaś u mnie w drzwiach (od balkonu co najlepsze) i miałaś w ręce jakąś torbę foliową a w niej miśka i zdzieliłaś mnie tak jak te kobitki na benny hill-u :-) i dom mnie: a co ty mrówka myślisz, że cię nie znajdę, co ja dam radę a ty nie! i znowu ryp. obudziłam się i myślę czy serio czy nie i zaczęłam się śmiać, i nagle wyłazi spod kołdry Igor z tekstem a kuku, kuźwa jak się wystraszyłam! zapomniałam, że w nocy przyszedł do nas do łóżka :-) może to młody mnie tak kopał :-)

Witam z rańca :-)
onaxxx wiesz co?olej te wariatki i tyle , znasz przecież to przysłowie,,najlepszych......poznajemy w biedzie,, więc sama widzisz że nie są wart Ciebie.Najlepiej powiedzieć prosto z mostu co o myslisz. Ja mam tylko jedną przyjaciólke , koleżanki?jak jest dobrze to są no a jak w Twoim przypadku wiedza że zawsze je w czymś wyręczysz czy pomożesz bezinteresownie , mają cie za nic i tyle. Moj śp.tatko zawsze potarzał że człowiek musi przede wszystkim szanować siebie bo jak siebie ni eszanujesz nie będą. Więc olej je , nie zasługują na Twój szacunek
kaśka ale sie uśmiałam !!!No przydałoby ci sie za te fajki , przydało
ja jak narazie nie kurze
karollcia o już ci stuknlo 22 tc. supcio.
oj ziólko ty niezdarko!!nie no żartuje , musiało boleć jak pierun.
Czarna faceci mają jaieś czasami swoje zachowania gorsze jak dziecko ale taki to woli nic nie gadać bo myśli że tym sprawe załatwi.A może sie boi , nie wie czy Cie nie urazi czymś co powie , kurcze do facetów to osobny słownik by sie przydal.Take palanty z nich czasami są.
poroniona dzięki za info o psiaczkach , tylko że mój to typowy uparciuch , wie że coś zle robi ale robi to dalej, ale i tak go kocham. Za pana wybrał sobie mojego , ja tam moge mwić , ba! nawet prosić i nic nie pomaga.A wystarczy że moj jest w domu to psa nie ma , taki potulny.Wiem że musze sie postarać go troszke zacząć przyzwtczajać ale póki co zostają dzieci znajomych a na nie warczy jak cza, ale tylko jak ja wezme na rece. Mo moze brać i jest spoko.
Bibiana a może to rzeczywiście jakiś znak , Igor .
As dogoterapeutka mówisz? oj to super bede pamiętać na przyszłośc.buziaki.
Kłaczku buzka dla ciebie i Twojego Zimorodka.
:-):-)

a jej koleżanek przybywa z chwili na chwilę.