Bibiana
Fanka BB :)
Karolcia więc coś w tym musi być, skoro my dwie tak sobie ich wyobrażamy ;-)
A w przedszkolu dzis impreza z okazji Dnia dziecka...świetnie się bawią, mają dmuchaną zjeżdżalnie....
Oj ale tesknie za moim maluchem, dziś miały być baloniki, pełno baloników, które Filipek uwielbiał....na roczek kupiłam mu pełno balonów, nadmuchałam i mały bawił się nimi z godzinę...A dziś snił mi się jak płakał, a ja go przytulałam i czułam jego dotyk....wiem, że to tylko sen, ale wciąż na policzku czuję jego dotyk, pierwszy raz śnił mi się jak płacze...może teskni za mną?
A w przedszkolu dzis impreza z okazji Dnia dziecka...świetnie się bawią, mają dmuchaną zjeżdżalnie....
Oj ale tesknie za moim maluchem, dziś miały być baloniki, pełno baloników, które Filipek uwielbiał....na roczek kupiłam mu pełno balonów, nadmuchałam i mały bawił się nimi z godzinę...A dziś snił mi się jak płakał, a ja go przytulałam i czułam jego dotyk....wiem, że to tylko sen, ale wciąż na policzku czuję jego dotyk, pierwszy raz śnił mi się jak płacze...może teskni za mną?

gdzieś po 5 minutach dopiero się objawiły i nie wiem co mam myśleć móJ Albert mówi żeby poczekać bo to nie wiadomo że przeciez odrazu byłaby ta 2 kreseczka ale noszę test przy sobie od wczoraj i patrzę co chwila na niego i co sądziecie o tym @ nie ma na teście 2 kreski są to chyba to prawda???
Pokochałas swojego mena po tym jak byliście przyjaciółmi czyli znacie się jak łyse konie fakt nie powinien mówić że jesteś głupia (bo to oni są
) ale pamiętam jak pisałaś jak się opiekował jak kocha jak się stara poprostu pękła mu żyłka pierdząca
ale nie dostałam zwolnienia