reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam :)
U Nas już od rana grzeje a później ma być jeszcze gorzej, ale dobrze niech daje czadu bo w końcu jest lato :)

Wstałam tzn obudził mnie telefon który dzwonił jak opętany :shocked2:
Co się okazało dzwoniła pani ze spółdzielni w sprawie wody o której wam już pisałam ( nadal jest za słabe ciśnienie ) Jestem przerażona bo będą wymieniać jakieś tam rury bo coś mi ta babka gadała, że mają porobione prawdopodobnie za duże zgrzewy i stąd to słabe ciśnienie :baffled:
Wyobrażacie sobie ten syf jutro w tej łazience? :errr:
Dobrze, że mój mąż idzie na 14 w tym tygodniu to mi pomoże ogarnąć ten burdel bo wiadomo, że panowie zrobią swoje i w nosie będą mieli, że to wszystko trzeba posprzątać.
Mam męża na którego zawsze mogę liczyć w takiej sytuacji ( niech sobie żadna nie myśli, że mam jakiegoś pantoflarza w domu ) :D - mój mąż jest zdania, że obowiązki domowe powinni wypełniać Ci którzy w mieszkaniu mieszkają ;)
Jak trzeba to ugotuje, posprząta etc :)

Dzisiaj się wybieram najpierw do biblioteki po nowe zapasy książek a później do koleżanki :)
Popołudnie jak najbardziej będzie udane :) :tak:

reklama
Czesc dziewczyny [emoji4]
Obiecuje juz nie myc okien,najwyzej nie bede widziala swiata hehe[emoji23]
Na szczescie szyjka jest dluga tak jak byla[emoji4]

Jezeli chodzi o smarownie to kurka ja jeszcze ani razu sie nie smarowalam,czas byloby zaczac[emoji58]

@roxie123 ciastko jest pyszne ale rzeczywiscie do tanich nie nalzey[emoji53]no ale w sumie robi sie je rzadko bo jest mega slodkie,jak robie makowca na Swieta to powiem Ci ,ze tez mnie wychodzi drozej niz w sklepie chyba ale jest pyszny i wiem co do niego daje[emoji5]

@ivvonka[emoji19][emoji19][emoji19]szkoda,przykro mi[emoji53]

@zosiak w co u Ciebie?

@Calineczka24 piekny brzusio[emoji7]tylko dlaczego Ty nic nie przybierasz????ja jem niewiele wiecej w ciagle robie sie ciezsza[emoji53]

@roki_1991 udanej podrozy[emoji4]
My ostatnio jechalismy jakies 7 godzin w Listopadzie trasa Katowice -Sopot w 5,5 h[emoji4]

@nafoczka udanego pierwszego dnia w pracy[emoji5]trzymaj sie tam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny [emoji4]
Obiecuje juz nie myc okien,najwyzej nie bede widziala swiata hehe[emoji23]
Na szczescie szyjka jest dluga tak jak byla[emoji4]

Jezeli chodzi o smarownie to kurka ja jeszcze ani razu sie nie smarowalam,czas byloby zaczac[emoji58]

@roxie123 ciastko jest pyszne ale rzeczywiscie do tanich nie nalzey[emoji53]no ale w sumie robi sie je rzadko bo jest mega slodkie,jak robie makowca na Swieta to powiem Ci ,ze tez mnie wychodzi drozej niz w sklepie chyba ale jest pyszny i wiem co do niego daje[emoji5]

@ivvonka[emoji19][emoji19][emoji19]szkoda,przykro mi[emoji53]

@zosiak w co u Ciebie?

@Calineczka24 piekny brzusio[emoji7]tylko dlaczego Ty nic nie przybierasz????ja jem niewiele wiecej w ciagle robie sie ciezsza[emoji53]

@roki_1991 udanej podrozy[emoji4]
My ostatnio jechalismy jakies 7 godzin w Listopadzie trasa Katowice -Sopot w 5,5 h[emoji4]

@nafoczka udanego pierwszego dnia w pracy[emoji5]trzymaj sie tam

Jest postęp :D Przybrałam !! Uwaga 0,5 kg :D
Jestem w szoku, że waga u mnie stoi w miejscu bo ja to raczej zawsze miałam problem z jej przyrostem :D
Ale odkąd jestem w ciąży to fast food-a jadłam może ze dwa razy a wcześniej zdarzało się to bardzo często. :D Nie żebym sobie odmawiała, po prostu nie mam ochoty ;)

Obiecuje juz nie myc okien,najwyzej nie bede widziala swiata hehe
emoji23.png
@Funia90 to się nazywa eee...naturalnie przyciemniane lub dymione szyby. ;)

@nafoczka jakie słodziaki. Są raczej do wyprzytulania 24h/dobę a nie do rozstawania się w imię pracy. Ale wiesz, za to po powrocie jak wspaniale jest takie dwa stęsknione szkraby uściskać.

@Calineczka24 dobrze, że się wspieracie w codziennych obowiązkach, w końcu gracie w jednej drużynie, co nie? No i niech przybywa - dzidzia rośnie.

@Calineczka24 to Ci powiem ,ze fajnie ,ja dwa,trzy tyg temu mialam ok kg,w zeszlym tyg 2 ,a dzis 3 i troche mnie to martwi bo jak bede przybierala kg tygodniowo to sie spase jak swinka .
Bez sensu.

@ivvonka dokladnie ,bede miala przyciemniane szyby [emoji41]hahah

@Calineczka24 to Ci powiem ,ze fajnie ,ja dwa,trzy tyg temu mialam ok kg,w zeszlym tyg 2 ,a dzis 3 i troche mnie to martwi bo jak bede przybierala kg tygodniowo to sie spase jak swinka .
Bez sensu.

@ivvonka dokladnie ,bede miala przyciemniane szyby [emoji41]hahah

Ty jesteś taka chudzina, że po porodzie raz, dwa to zrzucisz. :)
Nic się nie martw, teraz najważniejsza jest dzidzia a kilogramy tylko i wyłącznie dają znać o tym, że dzidzia rośnie razem z Tobą ;)
Szukaj pozytywów w tym przybieraniu :p

@ivvonka dokładnie :) Cieszę się, że mogę na niego liczyć :)

Hej Dziewczynki. Przepraszam ze ostatnio się nie odzywam ale sił brak.. o ile do południa jest spoko tak popołudniu mdłości męczą a czasem i o 23 stoję nad kibelkiem. Ostatnio udało mi się wyrwać do fryzjera a wczoraj nad wodą byliśmy. Ale tylko się umeczylam.

Ciężko mi Was będzie nadrobić.
Dziś zaczęłam 12 tydzień i w przyszły poniedziałek prenatalne. W końcu! Stresuje się i nie mogę się doczekać jednocześnie.

Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app

@Calineczka24 niby tak ale w takim tempie przybralabym jeszcze z 30 kg a tego nie chce[emoji4]
Musze tyc ,wiadomo ,ale zdrowo[emoji4]

@...Margotka9022... wspolczuje mdlosci ,ja mialam kilka razy i to jest okropne ale wazne ,ze dzidzi zdrowe[emoji5]
Fajnie ,ze w koncu prenralne,pewnie doczekac sie nie mozesz[emoji5]

Cześć dziewczynki :) w końcu jestem...i czyyytam i czyytam :) mam zaległości tyle ,że szok , ale muszę nadrobić bo chce być w temacie :D
U mnie było intensywnie , tamten tydzień to porządki w nowym domu i wiele takich czynności , które mi nie pozwoliły usiąść 5min przed kompem :D wieczorami jak chciałam byłam tak zmordowana ,że szłam spać :) Wczorajszy dzień spędziłam w gronie rodzinki , 25 + pykło jeeeju jakoś tak dużo mi się wydaje :p wieczorem pojechaliśmy na festyn rodzinny gdzie słuchałam jak zahipnotyzowana muzyki góralskiej :) może coś Wam wrzucę później na naszym wątku priv :)

@Funia90 czemu nie lubisz tapet ? ja mam tylko na jednej ścianie w salonie i w pokoju takie delikatne :) bardzo fajnie się kładły bo na fizelinie i fajnie się myją :)
Łobuzie dostaniesz ochrzan ! nie wolno myć okien kurde :p lepiej niech będą brudne ! wykombinowała no :* ja bym Ci umyła ale nie mam czym przyjechac xD cisteczko jak mówiłam mniam mniam :D
Nie przesadzaj z tym tyciem haha nic nie widac po Tobie kochana :** to dzidzia rośnie i waga pokazuje :D to dzidzi rośnie nie Ty :** trzeba liczyć łozysko i wody itd :) nic się nie martw będziesz laska po porodzie :*
@ivvonka przykro mi ;/ głupia @ znam to... ale walczymy dalej :) :*
@Calineczka24 śliczny brzusio :* dobrze ,że męzuś pomaga tak ma być :)
@Nusia123 jak u Ciebie :*
@mamcia2014 czyli imprezka udana :) spisała się mama , na pewno też zmęczona ale synuś happy to najwazniejsze :) wg widze że jestes bardzo zorganizowana :)
@roki_1991 przyjemnego wypoczynku :)
@...Margotka9022... bidulko Ty :* nie wiem co Ci poradzić , ale jakoś musisz sobie poradzić z tym . Dawaj znac po prenatalnych , na pewno jest wszystko super :)
@zosiak hej :) jak tam ?
Pewnie korzysta bo u mężusia jest :)

U mnie nowy cykl kolejna szansa ... zobaczymy co to będzie w tym miesiącu .
Na razie jestem dużo do tyłu :) Wy juz prenatalne i po ... a u mnie nawet 2 kresek nie ma ;/ no ale walczymy walczymy nie dajemy się :)

reklama
@Funia90 a Ty byłaś jakoś teraz u lekarza? No czekam na to prenatalne strasznie. Mam nadzieje ze jest wszystko dobrze. Myślę że po tych prenatalnych nieco wyluzuje.

Kochane, kończy mi się duphaston i do wizyty u lekarza mi nie starczy. Czy receptę może wypisać mi lekarz internista?

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry