martakratka
Fanka BB :)
Dziewczyny, pilne pytanie. Czy 7 dni na przyjęcie do specjalisty kobiety w ciazy tyczy sie tez dentysty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba nie ma reguły tak naprawdę...Ja się już zaczynam martwić ze u mnie nic... a zawsze w każdej ciąży która się prawidłowo rozwijała miałam od samego początku...
Ja w straconych ciążach nie miałam mdłości a obecnie zaczęły się gdzieś ok 6 tygodnia ale to kwestia indywidualnaDziewczyny pamiętacie w którym tygodniu się u Was zaczynały mdłości ?
@jagoda87 te mdłości nie są wyznacznikiem ciąży. Owszem, czasami tak jest, że ich nie ma i nie ma ciąży lub kończy się ona niepowodzeniem, ale to nie jest wcale takim pewnikiem. Więc póki co, masz ostatni test z pięknymi kreseczkami i tego trzeba się trzymać. Tzw. objawy ciążowe lub ich brak bywają mylące.A kiedy ruszasz do lekarza?
Nie martw się na zapasChyba zaczynam panikować...
Do lekarza rodzinnego niestety dopiero w poniedziałek bo dzisiaj już do mojej lekarki nie ma miejsc... liczę bardzo ze dostanę skierowanie na tą betę.
Potem 08.08 usg u położnych i jak będzie wszystko Ok to mamy omówić plan działania