reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam się po dłuższej przerwie. Mój mąż był dziś znów u androloga / urologa i 12.07. (Pt) ma mieć zabieg na zylaka. 2 dni później lecimy do Portugalii. Lekarz mu powiedział, ze po zabiegu noc w szpitalu i lepiej żebyśmy urlop przełożyli, bo może dostać w samolocie krwotoku przez wysokie ciśnienie. Strasznie mi przykro, nie wiemy co robić. Tak się cieszyłam na ten wyjazd po tych nieszczęściach ostatnich
A zabieg nie moze byc po waszym powrocie?

reklama
Laski nadal czekam o_O Wyciągnęłam info ze na dziś było zapisane 24 pacjentki:o gdzie inny lekarz stad zarządził sobie max 12 i ani jednej więcej. I dowiedziałam się ze na kazda pacjentkę przypada 10 min a ze doktorek jest dokładny i trzyma po 50 min a nawet godzinę, to robią się takie obsuwy ze masakra :o jeszcze 2 pacjentki przede mna ...

@Martha86 jesli pęcherzyki pękają to nie ma potrzeby brać clo. Powiem Ci, ze ja tez i to pytałam lekarza ale nie ma zaleceń jeśli owulka przychodzi naturalnie. Głowa do góry i zobaczysz, że niedługo i do nas się szczęście usmiechnie ❤

@coco07 grunt, że jest konkretny i wszystko sprawdza :) wiem, że ten stres najgorszy przed wizytą ale będzie dobrze ❤️ kciuki zacisniete
@młoda1994 jak tam u Ciebie?

@Niepatrzwstecz przykro mi, że znowu ta @ przyszła ale walczymy dalej kolejne cykle nasze ❤ u nas cały czas pod górkę ostatnio ale nie poddaje się :)

@coco07 no to uzbrajamy się w cierpliwość i czekamy na wieści.
Wydaje mi się, czy ktoś jeszcze miał mieć dziś wizytę o 16.30? @Fado123 to Ty czy ktoś inny?

Kurcze a mnie dopadła infekcja... Pamiętam dokładnie rok temu też walczyłam. Przeszło mi po długiej walce i odstawieniu tabletek anty, a później znów wróciło jak zaszłam w ciążę.
Nie mam pojęcia czym z tym walczyć i skąd to się wzięło. Nim do gina się dostanę to samo zdąży przejść. Macie coś sprawdzonego bez recepty?

@Martha86 jesli pęcherzyki pękają to nie ma potrzeby brać clo. Powiem Ci, ze ja tez i to pytałam lekarza ale nie ma zaleceń jeśli owulka przychodzi naturalnie. Głowa do góry i zobaczysz, że niedługo i do nas się szczęście usmiechnie [emoji173]

@coco07 grunt, że jest konkretny i wszystko sprawdza :) wiem, że ten stres najgorszy przed wizytą ale będzie dobrze [emoji173]️ kciuki zacisniete
@młoda1994 jak tam u Ciebie?

@Niepatrzwstecz przykro mi, że znowu ta @ przyszła ale walczymy dalej kolejne cykle nasze [emoji173] u nas cały czas pod górkę ostatnio ale nie poddaje się :)
Kochana dziękuję ze pytasz. A czekamy co z tego będzie. A jak u Ciebie?

Wydaje mi się, czy ktoś jeszcze miał mieć dziś wizytę o 16.30? @Fado123 to Ty czy ktoś inny?

Kurcze a mnie dopadła infekcja... Pamiętam dokładnie rok temu też walczyłam. Przeszło mi po długiej walce i odstawieniu tabletek anty, a później znów wróciło jak zaszłam w ciążę.
Nie mam pojęcia czym z tym walczyć i skąd to się wzięło. Nim do gina się dostanę to samo zdąży przejść. Macie coś sprawdzonego bez recepty?
Ja miałam ,ale u mnie nie było obsuwy , mała jest duża 1300 wagi :D

A co to za infekcja ?

@młoda1994 u mnie bez zmian. Cały czas nowe problemy. Ten cykl spisany na straty niestety może kolejny będzie ze staraniami. Oczywiście za Ciebie mocno trzymam kciuki
Oj kurczę szkoda że ciągle coś u was stoi na przeszkodzie. Ale wierzę że w końcu będzie ten czas że będzie ok i wrócicie do starań i trzymam mocno kciuki abyś nie musiała długo czekać na pojawienie się fasolki pod twoim dobry serduszkiem. [emoji110]

Dziękuję napewno się przydadzą. Jak się uda lub przyjdzie @ to napewno poinformuje. Najgorsze jest to że zdarzają się krwawienia plamienia w ciąży można to łatwo pomylić z miesiączka ( choć przy pierwszych ciazach miałam normalna @) A ja teraz mam skąpe miesiączki trwają 3-4 dni czasami 5 ale nie ma skrzepow ani żywo czerwonej krwi ani przez minutę i też nie będę wiedziała czy się udało czy nie. Jak myślisz mimo że dostanę plamien krwawien w terminie @ to na wszelki wypadek zrobić test ciążowy? Na betę nie mam możliwości pójść potrzebne jest skierowanie.

reklama
Do góry