reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc dziewczynki , dawno mnie u was niebyło prawie 1 1/2 miesiąca niemogłam nadrobić zaległości do tej pory jestem za murzynami , ale ciesze się dziewczynki że niektóre z was cieszą się swoimi maleństwami.Ja właśnie jestem po depresantach małych i delikatnych , ale marwiłam się ze niedam sobie rady ze sobą , tym bardziej że za oknem taka pogoda ( dalej niedaje sobie rady ale jest lepiej ).Pozdrawiam was moje drogie i trzymam kciuki, ja też próbuje jak oczywiście mój małżonek czasm zjawi się w domu!

reklama
Dzień Doberek:-)
wpadam tylko aby się przywitać i życzyć miłego dnia wszystkim Wam.
Trzymajcie się cieplutko.
Ja uciekam do pracy. hmmm coś mało wiosennie dzisiaj. Pewnie to ten zapowiadany powrót zimy:baffled:
A JA WIOSNĘ CHCĘ JUŻ:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

a Ja wczoraj wstałam o 8 godzinie bo jechalismy z mężem i rodzicami na giełdę na zakupy przed świąteczne :tak: kupiłam sobie spodnie eleganckie ;-)tylko muszę sobie obniżyć pas bo są za wysokie a Ja takiech nie lubię :-( i jeszcze kupiłam 2 koszulki do szpitala :tak::tak: już po mału trzeba magazynować zbiory na poród :tak:

potem mieliśmy mały zlocik w domku :-) przyjechał brat z żoną (też ciężąrówczką) siostra z mężem i córeczką , brat mojego Ł. i było zabawnie :tak::tak: powygłupialiśmy się trochę :-) po odwiedzinach położyliśmy się z mężem bo wieczorkiem wybieraliśmy się z siostrą i szwagrem do kina na "LEJDIS" ale śię uśmialiśmy dosłownie boki zrywać ;-):tak: kto jeszcze nie był to polecam :-)

post_ptaszynka - tak Patryczek rośnie ;-)i oby jak najwięcej urusł i był silnym chłopcem bo zaraz po urodzeniu ciężka próba przed nim i dużo siły będzie mu potrzebnej :tak: a u Ciebie już też łanie zleciało już 6 miesiąc :tak:

buziaczki kochane :-)

Cześc kochaniutkie!!!
Ja wpadam narazie tylko po to, żeby życzyć Wam pięknego, słonecznego dnia!!!( bo u mnie taki sie zapowiada):-D
Narazie za oknem wiosna, a jak u was wygląda poranek za oknem??

cześć dziewczyny u nas też narazie za oknem wiosna ale śnieg zapowiadają od jutra więc dziś jeszcze cieszymy się słoneczkiem.

tolka
ja też chciałam na ten film i coś nie mogę się weybrać.

gabi
daje malemu Apetizer na poprawę apetytu i narazie (odpukać w niemalowane;-)) zaczyna działać co prawda czekalismy troche na efekty lae moze sie opłaci

pozdrawiam was i życze milego dnia:-):-)

Cześć to ja.Melduję,że żyję.Trochę mieliśmy przygód,popisze może potem.
Jeżyk,M nie chce tego apetizera tknąć,takie to ziołowe ble:-p
A twój synek też tak zmyśla,bo ja już nie mam siły:-D
U nas leje.Pozdrawiam.Pa.

No i po pogodzie a było tak slicznie a teraz jest normalnie ciemno a moja pościel właśnie kończy sie prać no nic trzeba suszark w domu rozłożyć

gabi mój kacper jakby mogł to by tylko pił i pił ale siły ma za 100.:-) a próbowałaś Bioaron C też nam kiedyś pomógł.
Ja idę z małym jutro po skierowanie na badanie krwi i odrazu na badanko, tak dla świętego spokoju. pamietam że Tymówiłaś że też pobieraliście krew. powiedz mi czy t z żyły czy z paluszka? bo ja już jestem przerażona. A bardzo twój synuś płakał?
Mym jeszcze nigdy nie robiliśmy badania krwi Kacperkowi a powinno się niby raz na rok sprawdzić, ale ja się strasznie boję i tak odwlekam tan moment. Serce mi pęka jak moije dziecko płaczę

reklama
Cześć dziewczyny:-)

Mika....może podeślesz troszke słonka do nas na południe:cool2::tak:....rano zapowiadało się bardzo ładnie a teraz jest fatalnie, szaro buro i pewnie za moment lunie:dry:

Gabi....a próbowałaś MULTI - SANTOSTOL?:tak:

Jeżyk ....:-)

Ciekawe co z Dagą:confused::confused:
Miłego dnia

Do góry