reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
aniunnia, jak dobrze czytać, że wszystko u Was dobrze :) aż się mordka sama cieszy :) tylko o co chodziło z tym tata? :D a o zakupy się nie martw, jak się maluch urodzi, to za chwilę będą zimowe wyprzedaże ;)

zjolu, co się stało?

miłego dnia wszystkim :-)

Just - może psychika blokowała to wszystko a jak stwierdziłam, że ten cykl idzie do kosza, to akurat wyszło :) Już raz tak było. Tylko, żeby się znowu jakaś katastrofa nie przydarzyła :-(

kopara mi wisi no opadła mi szczena a podłogę mam brudną od betonu
no zaraz się poryczę no zjola no ja nie mogę
chyba też muszę jakaś delegacje zorganizowac i póżniej wkoło wszystkim mówić ze w tym cyklu to na pewno nic a nic:-D:-D

reklama
Kajasiu to zrozumiałe że się boisz...ja tez to przechodzę, cały czas człowiek doszukuje się jakiś objawów ale tak się nie da dłużej. spokojnie musisz poczekac na wizytę z serduszkiem...odpręż się i zrelaksuj...i weź nospę jak boli brzuch...działa rozkurczowo...trzymaj się...

Dziewczyny a ze mną coś dziwnego się dzieje...totalnie nie mogę spać w nocy mimo że w dzień nie sypiam...jestem z dnia na dzień coraz bardziej zmęczona na tyle że nie mam siły czasem nawet pójść do łazienki...chce mi się spac i nie mogę...nie mam siły zajac się Lilą...co jest nie tak?...na sen piję melisę ale zero reakcij...normalnie zarzuciłabym sobie jakąś chemiczną tableteczkę i przespałabym całą dobę...
Może jakaś relaksująca kąpiel przed spaniem? Mi pomaga masaż głowy, albo pleców zaraz się odpręzam i zasypiam.

Just - może psychika blokowała to wszystko a jak stwierdziłam, że ten cykl idzie do kosza, to akurat wyszło :) Już raz tak było. Tylko, żeby się znowu jakaś katastrofa nie przydarzyła :-(
Nie myśl o katastrofie, ja też "przez przypadek" ;) jestem w ciąży bo powinnam mieć owu w innym czasie a sie udało, pewnie dlatego, że nie myślałam o tym bo spisałam go na straty jak i ty. Trzymam kciuki i powodzenia!!

Do góry