reklama
K
kobietka22
Gość
Cześć babeczki
wpadłam do Was bo się stęskniłam
u mnie nic nowego czekam na kontrolę u lekarza psychiatry ma być 16 maja i potem decyzja czy kolejne pół tabletki odstawiamy jak już zostanie mi tylko połowa tabletki (bo teraz biorę jedną) to już będzie bliżej niż dalej staranek
biorę cały czas kwas foliowy i tran.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie na raz i każdą z osobna wasze suwaczki mkną w zaskakującym tempie trzymam kciuki za Was.
wpadłam do Was bo się stęskniłam
u mnie nic nowego czekam na kontrolę u lekarza psychiatry ma być 16 maja i potem decyzja czy kolejne pół tabletki odstawiamy jak już zostanie mi tylko połowa tabletki (bo teraz biorę jedną) to już będzie bliżej niż dalej staranek
biorę cały czas kwas foliowy i tran.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie na raz i każdą z osobna wasze suwaczki mkną w zaskakującym tempie trzymam kciuki za Was.
mamusia synka
i córeczki
czesc
dzis padam na pysk dosłownie, byłam z Kurczakiem i dzieckiem sasiadów na wszystkich placach zabaw na osiedlu, wyprasowałam, ogarnełam chate i najchetniej poszłabym spac........
kurczak albo sie oblizywał na dworze albo nie wiem co robił bo buzie w szczegolnosci dookoła ust i na policzkach ma czerwoną

ja @ nadal nie mam....... a juz dzis powinnam dostac......................................
agnieszkaala duzo zdrowka!!!!
lece jeszcze do sklepu bo Mlody chce banana
dzis padam na pysk dosłownie, byłam z Kurczakiem i dzieckiem sasiadów na wszystkich placach zabaw na osiedlu, wyprasowałam, ogarnełam chate i najchetniej poszłabym spac........
kurczak albo sie oblizywał na dworze albo nie wiem co robił bo buzie w szczegolnosci dookoła ust i na policzkach ma czerwoną

ja @ nadal nie mam....... a juz dzis powinnam dostac......................................
agnieszkaala duzo zdrowka!!!!
lece jeszcze do sklepu bo Mlody chce banana

OneMoreTime
Fanka BB :)
Kurczaki
enya, dziewczyny właśnie wróciłam od ginekologa. Lekarz przeanalizował wyniki, generalnie wszystkie w normie oprócz jednego, który wskazuje na zespół antyfosfolipidowy... kazał brać duphaston i acard od pozytywnego testu a clexane będziemy dołączać na etapie tętna.... Więc mamy zielone światło już w tym cyklu:-) ja się nastawiłam na maj... poza tym owulację mam jutro, lub pojutrze a chcieliśmy celować w dziewczynkę i nie wiemy co robić 

seksować się czy nie? sprawdziły się Wasze celowanka? pomóżcie, bo muszę jeszcze tego wieczoru decyzję podjąć
zanim mi się mój J spać położy, bo ma jutro na 4:00 do pracy i wcześnie chce iść....
a lekarz powiedział "pęcherzyk aż się prosi, żeby go nie marnować....";-)
Help
???????? nie wiem, nie wiem...... ale tak nam się córa marzy....

a lekarz powiedział "pęcherzyk aż się prosi, żeby go nie marnować....";-)
Help

Ostatnia edycja:
Kobietka, zajrzałam żeby spojrzeć co u Ciebie, bo przecież niedługo mijają te dwa latka do rozpoczęcia starań i widzę że wszystko na najlepszej drodze
bardzo się cieszę i trzymam za Ciebie kciuki, tak mocno, mocno&&&&&&&&&
dawno mnie nie było, ale pamiętam i myślę o Was, żwiatełka dla wszystkich naszych Aniołków(*)(*)(*)
dawno mnie nie było, ale pamiętam i myślę o Was, żwiatełka dla wszystkich naszych Aniołków(*)(*)(*)
mamusia synka
i córeczki
onemoretime ja nie poradze bo totalnie sie nie znam na planowaniu plci, nawet nie do konca wierze ze w 100% mozna zaplanowac :-) ale działaj, działaj niecch sie pecherzyk nie marnuje,, swoja droga w moim otoczeniu ostatnio inwazja dziewczynek 

reklama