reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć babeczki
wpadłam do Was bo się stęskniłam :)
u mnie nic nowego czekam na kontrolę u lekarza psychiatry ma być 16 maja i potem decyzja czy kolejne pół tabletki odstawiamy jak już zostanie mi tylko połowa tabletki (bo teraz biorę jedną) to już będzie bliżej niż dalej staranek :D
biorę cały czas kwas foliowy i tran.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie na raz i każdą z osobna wasze suwaczki mkną w zaskakującym tempie trzymam kciuki za Was.

czesc
dzis padam na pysk dosłownie, byłam z Kurczakiem i dzieckiem sasiadów na wszystkich placach zabaw na osiedlu, wyprasowałam, ogarnełam chate i najchetniej poszłabym spac........
kurczak albo sie oblizywał na dworze albo nie wiem co robił bo buzie w szczegolnosci dookoła ust i na policzkach ma czerwoną :szok::szok::szok:
ja @ nadal nie mam....... a juz dzis powinnam dostac......................................
agnieszkaala duzo zdrowka!!!!

lece jeszcze do sklepu bo Mlody chce banana:baffled:

Kurczaki :szok: enya, dziewczyny właśnie wróciłam od ginekologa. Lekarz przeanalizował wyniki, generalnie wszystkie w normie oprócz jednego, który wskazuje na zespół antyfosfolipidowy... kazał brać duphaston i acard od pozytywnego testu a clexane będziemy dołączać na etapie tętna.... Więc mamy zielone światło już w tym cyklu:-) ja się nastawiłam na maj... poza tym owulację mam jutro, lub pojutrze a chcieliśmy celować w dziewczynkę i nie wiemy co robić :confused::confused::confused: seksować się czy nie? sprawdziły się Wasze celowanka? pomóżcie, bo muszę jeszcze tego wieczoru decyzję podjąć:-p zanim mi się mój J spać położy, bo ma jutro na 4:00 do pracy i wcześnie chce iść....:baffled:
a lekarz powiedział "pęcherzyk aż się prosi, żeby go nie marnować....";-)
Help :confused:???????? nie wiem, nie wiem...... ale tak nam się córa marzy....

Ostatnia edycja:
Kobietka, zajrzałam żeby spojrzeć co u Ciebie, bo przecież niedługo mijają te dwa latka do rozpoczęcia starań i widzę że wszystko na najlepszej drodze:) bardzo się cieszę i trzymam za Ciebie kciuki, tak mocno, mocno&&&&&&&&&

dawno mnie nie było, ale pamiętam i myślę o Was, żwiatełka dla wszystkich naszych Aniołków(*)(*)(*)

onemoretime ja nie poradze bo totalnie sie nie znam na planowaniu plci, nawet nie do konca wierze ze w 100% mozna zaplanowac :-) ale działaj, działaj niecch sie pecherzyk nie marnuje,, swoja droga w moim otoczeniu ostatnio inwazja dziewczynek :-D

OneMoreTime ja w tej ciąży celowałam w samą owulkę na chłopca i nawet specjalnie później nie poprawiałam,żeby te "dziewczyńskie" silniejsze plemniki nie zwyciężyły...i dupa zimna:-D Będzie dziewczynka:-D

reklama
Do góry