reklama

Ciąża po Sono HSG

reklama
No ja już bylam załamana, pierwszy cykl nie kazali nam się starac bo mialam hsg rtg, drugi był obiecujący bo bylismy na wakacjach zagranicą, do tego idealnie owulacja i mega klimat, odpoczęliśmy a tu nic! Wrzesień spisałam już na straty a tu nagle zaskoczyło [emoji2960][emoji16]
Dziewczyny cudowne wiadomości, podniosłyście mnie na duchu i dałyście nadzieję[emoji123]
Może wydarzy się świąteczny cud [emoji120][emoji3590]

Hej, ja wlansie dzisiaj po sono hsg, staramy się o dzidziusia już około roku czasu. Samo badanie nieprzyjemne, zakładanie cewnika jako tako ale wprowadzanie tej soli fizjologiczne już nieciekawie... Po badaniu niewielkie plamienie. Teraz jestem jakieś 3/4 godziny po i strasznie boli mnie podbrzusze... :( mam nadzieję, że to normalny objaw i uda się zajsc w ciążę. Pozdrowienia dziewczyny i powodzenia w staraniach!

:) ja również tracilam nadzieje. Nawet okres mi się kilka razy spoznial a później przyhodzi:/ teraz spóźnił mi się z 4 dni wiec spr i było :) Od puściła tez testy owulacja. Ale myślę że ten zabieg mi pomógł :) może czasem trzeba utracic nadzieje by później się miło zaskoczyć :) będzie dobrze :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry