Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny cudowne wiadomości, podniosłyście mnie na duchu i dałyście nadzieję[emoji123]
Może wydarzy się świąteczny cud [emoji120][emoji3590]
Super i gratulacje! Niech dzidzia rozwija się w brzuszku jak należyHejka i mnie się udało po roku starań. Pierwszy cykl po sono i są dwie kreseczki![]()
Super i gratulacje! Niech dzidzia rozwija się w brzuszku jak należymam nadzieję, że nam też się udało, chociaż nie ma co się nastawiać, bo później rozczarowanie jest nie do zniesienia. Pozdrowienia
![]()
Hej! Czy mogłabym prosić o Twoje namiary np na Whatsapp, bo chciałabym porozmawiać, dowiedzieć się czegoś więcej nt. procedury itd. Czy istnieje taka możliwość? Będę bardzo wdzięczna :*Hejka i mnie się udało po roku starań. Pierwszy cykl po sono i są dwie kreseczki![]()
Hejka ☺ nie mam wathsapparę mój e mail : marzenamista@vp.pl..pisz śmiałoHej! Czy mogłabym prosić o Twoje namiary np na Whatsapp, bo chciałabym porozmawiać, dowiedzieć się czegoś więcej nt. procedury itd. Czy istnieje taka możliwość? Będę bardzo wdzięczna :*![]()