natala123456
Fanka BB :)
Taki mam planJak miałaś dwa pierwsze szybkie to trzeci pojdzie tak samo szybko. A najważniejsze nie panikować, wiesz co Cię czeka, jakie fazy porodu więc będzie dobrze. Więc musisz skupić się na oddychaniu itp.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taki mam planJak miałaś dwa pierwsze szybkie to trzeci pojdzie tak samo szybko. A najważniejsze nie panikować, wiesz co Cię czeka, jakie fazy porodu więc będzie dobrze. Więc musisz skupić się na oddychaniu itp.
I tego Ci życzę. Ja jestem po czwartymTaki mam planmoim zadaniem będzie ponowne prawidłowe oddychanie
niczego więcej nie chce planować bo wiadomo jak to wszystko może wyjść
ale dziękuje za słowa otuchy
mam wielka nadzieje, ze będzie właśnie tak jak piszesz
![]()
Oby mi sie tez sprawdziłoI tego Ci życzę. Ja jestem po czwartymwszystkie bez zzo (1-5,5 h, 2 - 4,5h, 3 - 2,10h , 4- 2,5 h).
Ojejku przykro mi bardzo. Spróbuj o tym nie myśleć, choć wiem że będzie ciężko. Trzymam kciuki .Oby mi sie tez sprawdziłou mnie może trochę strach wynika z tego, ze rok temu przeszłam poronienie 8tc i wyglądało i przebiegało to u mnie tragicznie. Może nie bolało, ale ronilam naturalnie, w szpitalu przez całe 12h, a byłam po tym obolała i osłabiona gorzej niż po pierwszym porodzie… i jak pomyśle ze przeszłam tak poronienie to boje się ze moze moja fizjologia się zmieniła
![]()