Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie nie. 80% przechodzi bezobjawowo. Trafiłam na świetnego lekarza w Krakowie . Powiedział ze to podstawa. Mieli wiele pacjentek po nieudanych in vitro inseminacjach a właśnie przeszkoda było zapalenie endometrium. Badanie 5 min, pobierają to próżniowo, lekko zakłuje i tyle. Zarodek ma problem się zagnieździć przez zapalenie, a jak już to zrobi nie ma szans wytrzymać w takim środowisku. Leczenie miałam tarivid i metronidazolWłaśnie badań to nie miałam wcale specjalistycznych. Uznali, ze brak ciąży z powodu nie pracujących rzęsek i już. Zostały mi 2 zarodki. Przed kolejnym transferem będę chciała przebadać się głębiej. Zapytam lekarza o te zapalenie. A czy ono się czymś objawia?
Dzięki za podpowiedz! Pogadam o tym ze swoim lekarzemWłaśnie nie. 80% przechodzi bezobjawowo. Trafiłam na świetnego lekarza w Krakowie . Powiedział ze to podstawa. Mieli wiele pacjentek po nieudanych in vitro inseminacjach a właśnie przeszkoda było zapalenie endometrium. Badanie 5 min, pobierają to próżniowo, lekko zakłuje i tyle. Zarodek ma problem się zagnieździć przez zapalenie, a jak już to zrobi nie ma szans wytrzymać w takim środowisku. Leczenie miałam tarivid i metronidazol
Bardzo szybko wszystko zostało ogarnięte . Od momentu podjęcia decyzji o podejściu minął miesiąc. Zrobiliśmy badania podstawowe, wirusologia itp i w kolejnym cyklu już stymulacja. Byłam na krótkim protokole wiec jeszcze w tym samym cyklu była punkcja i transfer świeżego 3 dniowego zarodka.Nie ma sprawyIle czasu trwało Twoje podejście do in vitro ? Aż do samego transferu ?
Plamiłam i szczypała mnie cefka moczowąmiałaś jakieś objawy po badaniu ? Mnie do dziś okresowo kłuje jajnik![]()
Wszystko łącznie z wizytami i lekami wyniosło 15 tysŚwietnie, bardzo krótkoa cenowo, jeśli mogę zapytać ile całość ?