• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża pozamaciczna

Czesc, wczoraj zaczelam krwawic, ogolnie dziwne to poronienie bo praktycznie bezbolesne. Przy poprzedniej biochemicznej mialam skurcze mocniejsze niz przy miesiaczce, mimo ze wczesniej sie skonczyla. Beta z dzisiaj 9, a krwawienie sie chyba konczy... takze generalnie chyba jednak poronienie wczesne.

reklama
Cześć. Wiem ze moze to głupie ale zapytam i tak.
Jestem po 3 transferze pieciodniowej blastocysty beta hcg w:
10 dpt -178.2
12 dpt - 270
14 dpt - 360
16 dpt - 468
Czy któraś z was miala podobne przyrosty a ciaza dalej sie rozwijała prawidłowo? Czy raczej darować sobie nadzieję i pogodzić sie z faktem ze to ciaza biochemiczna lub co gorsza pozamaciczna? Nie mam żadnych objawów oprócz tego ze miedzy 7 a 12 dpt bardzo bolało mnie podbrzusze ale juz ustało.
Moja lekarka każe odstawić leki bo twierdzi ze z tego nic juz nie bedzie. Ale ja głupia wciąż mam w sobie mala iskierka nadziei..

Cześć. Wiem ze moze to głupie ale zapytam i tak.
Jestem po 3 transferze pieciodniowej blastocysty beta hcg w:
10 dpt -178.2
12 dpt - 270
14 dpt - 360
16 dpt - 468
Czy któraś z was miala podobne przyrosty a ciaza dalej sie rozwijała prawidłowo? Czy raczej darować sobie nadzieję i pogodzić sie z faktem ze to ciaza biochemiczna lub co gorsza pozamaciczna? Nie mam żadnych objawów oprócz tego ze miedzy 7 a 12 dpt bardzo bolało mnie podbrzusze ale juz ustało.
Moja lekarka każe odstawić leki bo twierdzi ze z tego nic juz nie bedzie. Ale ja głupia wciąż mam w sobie mala iskierka nadziei..
Masz super lekarkę i mówię to serio. Że nie utrzymuje złudnej nadziei. Odstaw leki.

Zgodzę się z *Loka - z tej ciąży niestety nie będzie dziecka 😔 przyrosty są zbyt małe. Posłuchaj lekarza i odstaw leki.
Na pozamaciczną to nie zwiastuje- ja miałam przy mojej cp też nie prawidłowy przyrost a później spadek i znowu przyrost (dalej nieprawidłowy,beta skakała). Wydaje mi się ,że niedługo zacznie u Ciebie beta spadać po odstawieniu leków.
Bardzo mi przykro 🫂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry