reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża pozamaciczna

onataka92

Początkująca w BB
Hej, może głupio to zabrzmi ale potrzebuję porady. Test ciążowy wykazał wcziraj dwie kreski, niestety ciąża nie chciana eh. Tabletki **** od wczoraj nie pomagają, zero krwawienia ,lekki ból brzucha, dziś to samo, tylko biegunka, dreszcze.. czy to możliwe że przy ciąży pozamacicznej tabletki poronne nie działają? W pon mam dopiero wizytę u ginekologa :(

reklama
Hej, może głupio to zabrzmi ale potrzebuję porady. Test ciążowy wykazał wcziraj dwie kreski, niestety ciąża nie chciana eh. Tabletki **** od wczoraj nie pomagają, zero krwawienia ,lekki ból brzucha, dziś to samo, tylko biegunka, dreszcze.. czy to możliwe że przy ciąży pozamacicznej tabletki poronne nie działają? W pon mam dopiero wizytę u ginekologa :(
Najlepiej skontaktuj się z jakąs fundacją, przez ktorą dostalaś tabletki (albo z lekarzem, jeżeli jesteś poza Polską). Czytałas ulotkę tabletek? Iest tam napisane po jakim czasie powinno się zacząć krwawienie?

Jak dla mnie to te pozostałe objawy wskazują na to, ze coś się zacznie.

Witam. Dziwczyny posiadam dwa opakowania popularnych tabletek do przywracania cylku miesiaczkowego o nazwie Arthrotec ktore sama stosowałam bedac w 9tyg ciazy i ktore bardzo mi pomogły. Zaleta tych tabletek je to ze mozna je stosowac dyskretnie w domu bez nadzoru lekarza.
Tabletki sa orginalnie zapakowane w orginalne blistro apteczne wazne do 2026r.
Jesli jestes w trudnej sytuacji to chetnie Ci pomoge i podziele sie doswiadczeniem z mojego zabiegu.
Kontakt 502-427-780 Justyna
Jak ktoś będzie potrzebował to zgłosi się do fundacji.
Jesteś dilerem rozumiem a w środku pewnie jakieś 💩💩. Wiesz ,że handel środkami zakazanymi jest karalny?

reklama
Witam. Dziwczyny posiadam dwa opakowania popularnych tabletek do przywracania cylku miesiaczkowego o nazwie Arthrotec ktore sama stosowałam bedac w 9tyg ciazy i ktore bardzo mi pomogły. Zaleta tych tabletek je to ze mozna je stosowac dyskretnie w domu bez nadzoru lekarza.
Tabletki sa orginalnie zapakowane w orginalne blistro apteczne wazne do 2026r.
Jesli jestes w trudnej sytuacji to chetnie Ci pomoge i podziele sie doswiadczeniem z mojego zabiegu.
Kontakt 502-427-780 Justyna
mozg sobie przywróć

Do góry