Lady Loka
Fanka BB :)
Otwórz podręcznik do biologii, tam masz opisane jak działa zapłodnienie.W marcu 18
To była moja pierwsza taka sytuacja dlatego stad ten strach. Majtki jak i spodenki miał mokre od podniecenia (możliwe również ze i ode mnie)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Otwórz podręcznik do biologii, tam masz opisane jak działa zapłodnienie.W marcu 18
To była moja pierwsza taka sytuacja dlatego stad ten strach. Majtki jak i spodenki miał mokre od podniecenia (możliwe również ze i ode mnie)
Wiem jak dochodzi do zapłodnienia, ale na wielu forach czytałam ze jest to możliwe tym bardziej jak kobieta jest nagoOtwórz podręcznik do biologii, tam masz opisane jak działa zapłodnienie.
Plemniki musiałyby mieć napęd rakietowy, aby przedrzeć się przez bieliznę, z taką samą prędkością dotrzeć poprzez szyjkę, aż do komórki jajowejWiem jak dochodzi do zapłodnienia, ale na wielu forach czytałam ze jest to możliwe tym bardziej jak kobieta jest nago
Plemniki musiałyby mieć napęd rakietowy, aby przedrzeć się przez bieliznę, z taką samą prędkością dotrzeć poprzez szyjkę, aż do komórki jajowej
Zajście w ciążę, wbrew pozorom nie jest aż takie łatwe, jak pokazują to w filmach![]()
Dziękuje bardzo za odpowiedz ale jeszcze raz zapytam.na 100% nie jestem w ciąży?
Nie jesteś.Dziękuje bardzo za odpowiedz ale jeszcze raz zapytam.na 100% nie jestem w ciąży?
Dziękuje bardzo za odpowiedz ale jeszcze raz zapytam.na 100% nie jestem w ciąży?
Dziękuje bardzo stres tutaj robi swoje ale skorzystam z pani radyNie jesteś, ale serio i niezłośliwie odsyłam do jakiegoś podręcznika z biologii lub jakiegoś dobrego artykułu na temat zapłodnienia… w tym wieku takie rzeczy powinnaś już wiedzieć.
Pozdrawiam![]()