Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Takz dziecko urodzi się od razu z bokserkami na sobie.Witam Prosze o odpowiedz
Czy mogę być w ciąży jeśli ocieralam się z mężczyzną narządami płciowymi? Ja byłam naga a on w bokserkach i spodenkach. Do wytrysku nie doszło ale wydzielił się płyn. Dodam ze byłam w okolicy dni płodnych
Ale Prosze o prawdziwa odpowiedz. Jestem dość młoda osoba i się stresujeTakz dziecko urodzi się od razu z bokserkami na sobie.
Ale Prosze o prawdziwa odpowiedz. Jestem dość młoda osoba i się stresuje
Ale czy mogło dojść do zapłodnienia? Jak pani myśli?To trzeba było się nie ocierać![]()
To może zanim kolejny raz się poocieracie, to dowiedz się, jak zajść w ciążę i jak nie zajść?Ale Prosze o prawdziwa odpowiedz. Jestem dość młoda osoba i się stresuje
A nawet jeśli by doszło do wtrysku? To plemniki nie mają możliwości aby przejść ?To może zanim kolejny raz się poocieracie, to dowiedz się, jak zajść w ciążę i jak nie zajść?
Nie, nie jesteś w ciąży.
A nawet jeśli by doszło do wtrysku? To plemniki nie mają możliwości przejść
Jeżeli Twój facet nie ma magicznych plemników, które przenikają przez bieliznę, to nie ma szans.A nawet jeśli by doszło do wtrysku? To plemniki nie mają możliwości zajść?
Jeżeli Twój facet nie ma magicznych plemników, które przenikają przez bieliznę, to nie ma szans.
Doczytaj podręcznik od biologii.
Ile masz l
W marcu 18Jeżeli Twój facet nie ma magicznych plemników, które przenikają przez bieliznę, to nie ma szans.
Doczytaj podręcznik od biologii.
Ile masz lat?