Lady Loka
Fanka BB :)
Przyrost minimum 66%.Możesz mi powiedzieć ile trzeba mieć normy w becie jeżeli wiesz
Ale jeżeli Tobie te testy wychodziły pozytywne przed poniedziałkiem, to szanse są zerowe, bo beta zapewne już spada.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przyrost minimum 66%.Możesz mi powiedzieć ile trzeba mieć normy w becie jeżeli wiesz
U mnie te testy były pozytywne i negatywne. W tym tygodniu były pozytywne i tak właśnie myślę i denerwuje się dlaczego takPrzyrost minimum 66%.
Ale jeżeli Tobie te testy wychodziły pozytywne przed poniedziałkiem, to szanse są zerowe, bo beta zapewne już spada.
Chyba nie rozumiemU mnie te testy były pozytywne i negatywne. W tym tygodniu były pozytywne i tak właśnie myślę i denerwuje się dlaczego tak
Nie rozumiem dlaczego był jeden test negatywny....Chyba nie rozumiem
Nie wiesz czemu testy były pozytywne, czy co ?
Dlaczego tak się dziejeNie rozumiem dlaczego był jeden test negatywny....
Reszta pozytywna
Robiłaś je zawsze z pierwszego moczu?Nie rozumiem dlaczego był jeden test negatywny....
Reszta pozytywna
U mnie te testy były pozytywne i negatywne. W tym tygodniu były pozytywne i tak właśnie myślę i denerwuje się dlaczego tak
Bo czasami są fałszywie negatywne a czasami fałszywie pozytywne. No zdarza się. Dlatego nie ma sensu walic tylu testów. Jak masz pozytywz to lecisz na betę.Dlaczego tak się dzieje
TakRobiłaś je zawsze z pierwszego moczu?
A dlaczego pytasz. ?
Bo gdybyś nie robiła z pierwszego moczu, tylko w ciągu dnia to jeszcze dałoby się wytłumaczyć dlaczego test raz był pozytywny, a potem negatywny. Jeśli tydzień temu miałaś pozytywne testy, a teraz taka niska beta to niestety nic dobrego to nie wróży.A dlaczego pytasz. ?