Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oczywiscie jestem zła aczkolwiek nie tak bardzo na siebie jak na te psity w szkole. Od końca marca chodziłam i do wychowawczyni i do wicedyrektorki-pedagoga z informacją, że chce sie przeniesc do innej szkoly zaocznie jednak te odsylaly mnie do domu z gadką, żebym to dobrze przemyślala. Chodziłam tak kilka razy aż do końca maja niestety papierów nie dostałam. W tym okresie nie chodzilam rowniez na lekcje z powodu mojej slabej psychiki i stresu. Dopiero pod koniec maja mi powiedzialy że musze jeszcze podanie do dyrektora napisac (o czym kompletnie nie mialam pojecia, wtedy bym do nich nie chodzila tylko od razu podanie zaniosla). Niestety bylo juz za pozno zebym miala mozliwosc przeniesc sie i zaliczyc semestr w nowej szkole.
). W szkole jak najbardziej wszystko w porządku. Potrzebuję jeszcze tylko zaświadczenie o ciąży od lekarza i będę traktowana nieco inaczej (nie wiem jeszcze, w jaki sposób, pedagog tylko tyle powiedziała). Mieszkam z narzeczonym a cała rodzina (mimo pierwszej reakcji moich rodziców, którzy niedługo po tym obdzwonili calutką rodzinę) cieszy się z pierwszego dzidzi tego pokolenia