Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To co z tego,że ma 46 lat ?Cześć wszystkim, trudno mi tu pisać ale szukam porady.
Z żoną starajmy się o dziecko od okolo 7-8 lat.
Niestety późno bo późno się poznaliśmy, żona ma już swoję dzieci z poprzedniego związku a ja się nie doczekałem potomstwa
Żonie udało się zajść w ciążę 2 razy niestety skończyło się poronieniem
Ostatnia ciąża była w 2021r
Niestety u mnie jest problem z małą ilością plemników mam 41 lat
Żona w tym roku kończy 46 lat
I tu powoli robi się problemem.
In Vito u nas raczej tez nie daję dużych rokowań że względu na wiek żony
Zastanawiam się nad opcją brzuch do wynajęcia niestety nie mam pojęcia gdzie szukać. Nie chcę korzystać z biur na wschodzie
Do refundacji mozna uzyc swoich komorek do 42 roku zycia, mogliby jedynie podejsc do procedury z komorka dawczyni.To co z tego,że ma 46 lat ?
Moja Mama rodziła moją siostrę jak miała 43, niemal 44 .
Do in vitro trzeba byc przygotowanym , to nie jest łatwa procedura ,że z buta wyjedziecie wszystko pięknie i po pierwszej wizycie będzie transfer.
Jeśli zdecydowalibyście się na in vitro, to musielibyście zrobić masę innych badań + dodatkowo bada się zarodki (jeśli się chce) i można mieć zdrowe dziecko. Nie ma tu winy Twojej żony tylko z tego wpisu wnioskuje,że Ty się boisz po prostu chorego dziecka. I jeśli Twoja żona ma ochotę i pragnienie ponownie zostać matką to skorzystajcie z in vitro. Macie teraz rządowy program ( za te pieniądze co mielibyście przeznaczyć na ivf możecie robić szereg innych badań)
Surogatki w Polsce są nielegalne.
43, a 46 to różnica. Ja na ich miejscu też bym się starała i to intensywnie. Ale może już być zbyt późno.To co z tego,że ma 46 lat ?
Do in vitro trzeba byc przygotowanym , to nie jest łatwa procedura ,że z buta wyjedziecie wszystko pięknie i po pierwszej wizycie będzie transfer.
Jeśli zdecydowalibyście się na in vitro, to musielibyście zrobić masę innych badań + dodatkowo bada się zarodki (jeśli się chce) i można mieć zdrowe dziecko. Nie ma tu winy Twojej żony tylko z tego wpisu wnioskuje,że Ty się boisz po prostu chorego dziecka. I jeśli Twoja żona ma ochotę i pragnienie ponownie zostać matką to skorzystajcie z in vitro. Macie teraz rządowy program ( za te pieniądze co mielibyście przeznaczyć na ivf możecie robić szereg innych badań)
Do refundacji mozna uzyc swoich komorek do 42 roku zycia, mogliby jedynie podejsc do procedury z komorka dawczyni.
Fakrycznie43, a 46 to różnica. Ja na ich miejscu też bym się starała i to intensywnie. Ale może już być zbyt późno.
Moja mama mnie urodziła w wieku 44 lat.
A rządowy program jest skierowany do kobiet do 42 roku życia jeżeli chcą korzystać ze swoich komórek jajowych lub do 45 roku życia, jeżeli chcą korzystać z dawstwa oocytów lub zarodków. Więc tak czy siak- nie łapią się.
Starali się 8 lat. Na in vitro i inne badania był czas.
Nie chodzi tu o strach że może się urodzić chore dziecko bardziej chodzi o strach że znów żona poroni. Ona bardzo to przeżywa ja z resztą też, żona jest nie chętna do invito, mieszkamy w Berlinie i żona ma znajomą lekarkę ktora pracuję w klinice baby Born i przedstawiła nam jak to wyglądaTo co z tego,że ma 46 lat ?