Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Miałam wcześniej przeogromne problemy z kręgosłupem a mój partner z karkiem, skoliozą i błędnikiem. On już wyleczony cały a Ja się zaniedbałam + ciąża.. i się kręgosłupek posypał. Dowiedziałam się że nastawia też kobiety w zaawansowanej ciąży i są efekty (od innej już mamusi słyszałam 
W sobotę nastawianie kręgosłupa mam, udało mi się w ogóle niekonwencjonalnym sposobem pozbyć infekcji paciorkowca typu B (gdybym wiedziała, że to takie proste to zrobiłabym to już na początku ciąży). Wczoraj dziwnie się czułam. Nie wiem, czy to za sprawą hormonów ale mimo, że nie miałam powodu do zdenerwowania organizm chciał się jakoś wyładować.. chciał nerwów tak mocno, aż było mi niedobrze
Też tak miałyście/ macie?
Od infekcji nawet gorączka mi się zrobiła. Zaczęłam pić raz na dwa dni okropnie kwaśną lemoniadkę
pół szklanki wody na jedną całą cytrynę. Po 3-4 dniach takiego konserwowania się nie mam nawet tych paskudnych upławów jakie miałam. Aż sama zdziwiona jestem i czekam na zrobienie wymazu. Ciekawa jestem czy nadal mam tego paciorkowca (mam nadzieję że uniknę antybiotyku i będę mogła rodzić w wodzie
) Aaa i do tej kuracji powstrzymałam się też od jedzenia jajek i produktów mlecznych. Interesuje mnie biologia i wiem, że paciorkowiec lubi takie rarytasy.
Jak się w tych głupich snach coś mojemu partnerowi nie dzieje to dziecku... Ja mam nadzieję, że mój akurat nie będzie pracować jak zacznie się akcja. Chyba umarłabym ze stresu jakby go przy mnie nie było 
Ciekawe, czy się sprawdzi :-) oby.. bo jakoś nie bardzo mi się widzi chodzić z tym brzucholem do końca maja.