eklerkaa
Fanka BB :)
hej, eee ja jeszcze nie rodze..;/ mniej pisze bo moja mama przyjechała i mam mało czasu na pisanie. Moja mamuska zafascynowana anglia dzisiaj się z nią tak ochodziłam ze mi nogi do dupy wchodzą hehe, a mimo tego nic się nie dzieje, żadnej akcji związanej z porodem. Małej jest wygodnie tam. Szkoda bo moja mama już 8 wyjeżdża i chciała by jeszcze zobaczyć mała. Tak bardzo bała się lotu samolotem, bo leciała pierwszy raz ale poznała na lotnisku jakąś babe i razem się trzymały i nawet jej się spodobał taki lot hehe
Dobrze ze ma już ten pierwszy raz za sobą.
Co do imienia ja też daje polskie NIKOLA bo nie mam zamiaru mieszkać w anglii na zawsze. Myślałam nawet żeby wrócić do pl zaraz po porodzie zaraz po tym jak mała dostanie paszport. Mi się tu nie podoba i nie jestem tu szczęśliwa. Czuje ze tracę życie tu...
a imię Wiktor jest bardzo i to bardzo ładne
)))
Co do imienia ja też daje polskie NIKOLA bo nie mam zamiaru mieszkać w anglii na zawsze. Myślałam nawet żeby wrócić do pl zaraz po porodzie zaraz po tym jak mała dostanie paszport. Mi się tu nie podoba i nie jestem tu szczęśliwa. Czuje ze tracę życie tu...
a imię Wiktor jest bardzo i to bardzo ładne

Odnośnie tego, że nie jesteś szczęśliwa w Anglii.. powiem Ci, że też zaczęłam tęsknić za Polską.. szkoda, że sytuacja w kraju nie pozwala rozwinąć tam skrzydeł tak szybko, jakby tego młodzi chcieli (by stabilizacja nie trwała 10lat). Ja do Polski żyć nie wrócę.. jestem w o tyle dobrej sytuacji że moi rodzice i siostry też chcą tutaj zostać.
Mam wrażenie, że jednak mu tam niewygodnie. Aż bolą mnie Jego pozycje. Jeszcze troszkę...
Ale bym się śmiała, jakby wyszła ze mnie jednak dziewczynka. Nie wiem, skąd mi to do głowy przyszło