reklama

ciaza w uk

reklama
Hej dziewczyny:)
Pogode mamy swietna Co? W niedziele trafilam do szpitala ze skurczami ktore zaczely sie w sobote po poludniu, co 15 min jak w zegarku.
W niedziele zrobiono wywiad, zbadano o dziwo rowniez ginekologicznie nic nie stwierdzono. Wypisano do domu z zalecenim przyzwyczajenia sie do skurczow I tyle. Masakra jakas;)
Fakt nic innego sie nie dzieje:)
Probuje sie oszczedzac ale latwe to niestety nie jest. Ja nie umiem tak bezczynnie lezec gdy nic mi nie jest

Przepowiadajace to nie byly czyli bh, bo za dlugo I za czesto, ale na szczescie bez rozwarcia sie na razie obylo:) I staram sie uwazac. A skurcze takie jak we wstepnej fazie czyli do przezycia. Jednak wolalabym by sie to nie powtarzalo za czesto

ja dzis bylam u poloznej. i mam pytanko- jak to jest z lataniem samolotem? czy ryanair przestrzega przepisow i sprawdza zaswiadczenie o ciazy po 28 tygodniu? bo czytalam ze po 28 tygodniu zeby leciec trzeba miec zaswiadczenie od lekarza/poloznej ze mozna leciec. A moja droga pani polozna dzis jak jej zapytalam o zaswiadczenie to powiedziala ze ona zaswiadczen nie wydaje. No i co teraz. Dwa razy jej pytalam, bo zamierzam do niej jeszcze isc za mc, niby powiedziala zeby isc do gp- myslicie ze gp mi to wypisze?

Joasia- masz jeszcze te skurcze, czy Ci calkiem przeszly? Ja nawet jak leze to macica mi sie stawia i do tego boli.
no.gif
Dzwonilam do poloznej to nie oddzwonila, a wczesniej jak mowilam o bolu brzucha to kazala mi brac ibuprom- jakas stuknieta chyba jest! Normalnie lapy mi opadaja...
unhappy.gif
Z polski bede miala fenoterol+ isoptin na skurcze, ale to na wlasna reke bede brac. Nawet po przejsciu do toalety mam twardy brzuch, a macica w nocy tez swiruje...

Joasia- a dali ci cos na skurcze? Jak nie to bierz no-spe mozna forte 3x1, i magnez+B6. Magnez 300mg mozna nawet do 3x1 dziennie. Pytalam polskiego gina. Duzo lez i nie glaskaj brzuszka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry