madlen79 lezaczek polecam, sprawdzil sie super, dla nas, dla kuzynki i teraz spowrotem go odbieramy dla drugiej dzidzi :-) jest tego sporo i ciezko cos wybrac, ten nasz tani nie byl ale mysle ze sie oplacalo. To trzecie usg mam juz prywatnie, postanowilismy isc na to ze wzgledu na te moje plamienia, tanie nie jest, wzielismy taki pack gdzie sprawdzaja czy dzidzia zdrowa (to samo co na polowkowym) plus potwierdzenie plci. Z tego co tu unas widzialam to sa rozne oferty i jakby sie chcialo sprawdzic kompletnie wszystko (tze baby's well being, wody plodowe, pepowine itd) to trzebaby wydac £200. Trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte! daj znac jak poszlo. Z penwosci wszytsko bedzie dobrze. A to scan masz czy polozna?
margot1 - nie polecam skinny

jesli chodzi o wozek to mysle ze fajny. Ja sie teraz nie zaglebiam w temat wozkow bo mam po corce Quinny buzz 3-kolowy i do tego fotelik maxi cosy. Co moge powiedziec to ze polecam wozki gdzie do ramy mozna wpiac sam fotelik, bardzo poreczne! A reszta to co komu pasuje chyba, ja mialam 3 kolowy i swietnie mi sie go prowadzilo, jedna reka doslownie, a znajoma byla przekonana ze 3-kolowe sa nieporeczne i kupila sobie 4-kolowy. Duze kola, takie z opona sa bardzo wygodne, miekkie, szczegolnie na wyboistej drodze, dzidzie tak nie wytrzesie. Ja mialam 2 kola duze z tylu i z przodu male, takie zwykle, wiec jak poszlismy do lasu to mala troche wytrzeslo. Widzialam roznice z kolezanki wozkiem, ale ona kupila wtedy taka gondole sama, z ktorej nie dalo sie zrobic spacerowki i po kilku miesiacach musiala kupic drugi wozek, moim zdaniem nie ma sensu. Ten drugi link co podalas nie chce wchodzic. i jesli chodzi o fotelik to polecam maxi cosy. Przy corce mielismy najpierw graco, glowa jej chodzila na wszytskie strony, ten maxo cosy lepiej wyprofilowany i ma wkladke wokol glowki na poczatek