Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam 40 lat i jestem w 3 ciążyWitam dziewczyny. Co myślicie na temat ciąży w wieku 38-39 lat w dzisiejszych czasach? Czy to już nic nowego czy dalej jest odbierane jako późne macierzyństwo? Czy byście się zdecydowały na drugie dziecko w tym wieku? Pozdrawiam
To prawda. Z wiekiem podejście się zmienia. Moje chłopaki mają 22 i 14 lat. A tu niespodzianka na kwiecieńJa mam 15 letniego syna ☺ w wieku 39 lat urodziłam córeczkę, która teraz ma 3 latka ☺ i jestem w 22 tyg z kolejną córeczką a mam 42 latamam juz trochę inne podejście do wielu spraw a to co mówią inni niewiele mnie obchodzi bo jestem szczęśliwa
![]()
Ja oficjalnie byłam niepłodna. Mam dziecko 10 lat z ivf. Bałam się ciąży bo źle to przechodzę, jestem też po 3 stratach, więc mimo oficjalnej przypadłości zabezpieczałam się w okresie okoloowulacyjnym. I coś się przestawiło o tydzieńDziewczyny, a ja mam do Was pytanie - kilka z Was pisze, że obecna ciąża jest "nieplanowaną niespodzianką", powiedzcie, czy zawiodła Was antykoncepcja czy poniosły emocje?
Ja nigdy więcej dzieci mieć nie chcę, zabezpieczam się, ale skoro jest tyle "niespodzianek", to zaczynam się martwić...