reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

hej hej

Ewka gratuluje córci :) ja może w pon dowiem się jaka płec
Phoebe jak tam? Ja mialam takie plamienia i sie okazało, ze to polipa na szyjce sie zrobiłą.
Kinia co za glupia baba z tej szefowej, nie dziwie, sie że mąż szuka nowej pracy
Benfica my tez nie obchodzimy. Myslalam, że zrobie na kolację łososia wedzonego z makaronem w sosie. A tak nic wiecej nie planuje, sama kwiatka pewnie też nie dostanę :P
Cyntia ciesze sie, że wszystko w porządku :)
Julia to dobrze, że wada genetyczna byla z przypadku, w ogóle nie powinno jej nie być, ale chociaż wiesz, że szansa na kolejne zdrowe dziecka jest praktycznie 100 %

U mnie ok, troche mnie brzuch kłuje ale nie ma tragedii :)
Dzis ide na te gry :)
milego dnia :)

reklama
Julia, przykro mi, że akurat Was to musiało spotkać <przytul> Teraz wiesz, że jak zajdziesz w kolejną ciąże dzieciaczek nie będzie mieć tej choroby :* Kciuki za Was :*

Ewcia, gratuluję:* Będzie parka :)

Dziewczynki, mam nadzieje, że się nie pogniewacie, ale postanowiłam stworzyć taką listę - https://www.babyboom.pl/forum/stara...7/lista-rozpakowanych-mam-69937/#post10493336 Co o tym myślicie?

Ewka, gartuluję!
Phoebe, i jak plamienia? Dzwoniłaś do położnej?
Benfica mój uwielbia słodycze więc dostaje jakieś czekoladki, a sam robi nam romantyczną kolację :D w Lidlu czasami na walentynki można kupić jakieś fajne drobiazgi ale teraz nie wiem czy coś jest
Kinia współczuję mężowi szefowej :/ jakaś masakra
A mnie powoli zaczyna ciągnąć blizna po cc. Brzuszek mam już spory no i zaczynam czuć gdzie dokładnie miałam cięcie. Ale jutro idę na usg to może mi obejrzy czy nic się tam nie dzieje. Już się nie mogę doczekać tego badania :) Miłego dnia:-)

Jestem jestem, dopiero do domu dotarłam, najpierw napisze o sobie i później nadrobię
No więc maleństwo ma się dobrze, ma 9,1mm i termin mam na 2 października. Idealnie wiek pokazuje jak w moim suwaczku no i termin też tak samo :-)Jestem umówiona za dwa tyg juz prywatnie, bo lepszy sprzęt więc i posłucham i lepiej ujrzę szkraba :-)

Agamemnon, super, bardzo sie cieszę :) gratuluję :)

ja zaraz do pracy zmykam, nie chce mi się strasznie, jeszcze wczoraj mowiłam mojemu m ze nie mam żadnych objawów ciązy a od dzisiejszego poranka mam nudności i zaliczyłam pierwszego pawika. Nie do końca jestem pewna czy to napewno mdlości bo boli mnie też brzuch. Nie wiem jak dam radę dzisiaj... Jutro mam wizytę i strasznie sie denerwuję

miłego dnia, buuuuziaki

Ewka - gratki córci!

Agamemnon - gratki!! A tak z ciekawości, bo Twoje dzidzi większe od mojego, a na suwaczku masz mniejszy wiek niż ja. Jaki jest określony wiek Twojego okruszka na podstawie USG - mojego 6 tydz. 4 dzień. A kiedy miałaś pierwszy dzień ostatniej miesiączki? Ja 24 grudnia, a owu ok. 10 stycznia.

Czesc dziewczynki.
Wydzwanialam od rana bo mam kilka telefonow. Polozna miala wylaczony telefon to zadzwonilam na dzienny numer emergency tam mi powiedzieli zebym sie skontaktowala z GP( lekarz pierwszego kontaktu) albo na emergency do szpitala. Miedzy czasie poprosilam szwagierke zeby przyjechala bo ma samochod. Zadzwonilam jeszcze na emergency wczesnej ciazy, zajmuja sie przypadkami pomiedzy 6-16tyg ciazy. Tam kobieta umowila sie ze mna na jutro na USG. Tak, dopiero na jutro. Jak przyjechala szwagierka pojechalysmy do szpitala a tam pobrali mi krew, zmierzyli cisnienie I powiedzieli ze moge porozmawiac z lekarzem I ze to bedzie wygladalo na zasadzie on zada mi kilka pytan I umowi sie ze mna na USG, ale to moze potrwac bo nie ma terminow. Takze w sumie nic nie wiem. Oby do jutra. Moje plamienia, bo krwawieniem to nazwac nie mozna,sa jasno brazowe. Jest tego malo takze jestem pozytywnie nastawiona. Aaaa gdyby cos sie dzialo w sensie zalewania mnie, boli I skrzepow mam przyjechac z powrotem do szpitala. Wiec to tyle. Ide odpoczywac. Odezwe sie wieczorkiem. Dzieki za wszystko dziewczyny!;*

Ewka - gratki córci!

Agamemnon - gratki!! A tak z ciekawości, bo Twoje dzidzi większe od mojego, a na suwaczku masz mniejszy wiek niż ja. Jaki jest określony wiek Twojego okruszka na podstawie USG - mojego 6 tydz. 4 dzień. A kiedy miałaś pierwszy dzień ostatniej miesiączki? Ja 24 grudnia, a owu ok. 10 stycznia.
U mnie wszystko idealnie z suwaczkiem czyli 6tydz i 6dzien. Pierwszy dzień ostatniej miałam 26 grudnia, a owu w okolicach 2-4 stycznia tak więc wcześnie dlatego taka rozbieżność :tak:

Phoebe
kochana, będzie dobrze, zobaczysz :* Magnez łyknij jak masz, nawet ze dwie tabletki.

reklama
Zeberka, koniecznie niech lekarz sprawdzi, ale mam nadzieję, że z blizną nic się nie dzieje złego.

Agamemnon
super, że wszystko jest dobrze :)

Phoebe przerąbane tam jest z lekarzami ;/ moja znajoma rodziła w IRL i pamiętam, że chcieli jej termin cesarki ustalić po terminie porodu, a ona musiała mieć cc. Trochę to porypane i chyba jak się nie wykłócisz to nic nie masz. Ale to z drugiej strony podobnie jak i u nas, też jak awantury porządnej nie zrobisz to Cię w dupie mają.

Czekam jak na szpilkach na wizytę u lekarza, mam nadzieję, że mi coś konkretnego w końcu powie i nie będę musiała dalej się tak martwić. Mam też cichą nadzieję, że może podpatrzy na usg kim jest mały pasożytek :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry