reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Witam w sobotę :-D

malus
ja zdawałam egzamin praktyczny 26.02.2009 i to była szczęśliwa data :happy2: wierzę, że zdasz :tak:

kinia ........... nawet nie wiadomo, jak skomentować szefową Twojego A...

Ja zmykam, bo zaraz wychodzę na 3godz do pracy, wpadnę wieczorem :*

reklama
Cześć dziewczyny,

Asicka GRATULUJE!!! :-)

Pheobe, musiałas sie najeść strachu. Dobrze że wszystko posprawdzali i wszystko jest w porządku.

Mama Tomeczka, dużo zdrówka dla Ciebie i dla syneczka :tak:

Witam nowe zaciążone staraczki :-D

U mnie dziewczyny wszystko dobrze, co prawda byłam teraz znów kilka dni w szpitalu, lekarza niepokoiło podwyższone stężenie crp, które cały czas utrzymuje się w moim organizmie i chciał wykluczyć stan zapalny. Miałam robione wymazy, posiewy i ogólne badania i na szczęście wszystkie wyniki są dobre. Szyjka zamknięta, uformowana przez szew, 38mm. W czwartek w szpitalu miałam też robione USG połówkowe, maluszek rośnie książkowo, serduszko ma prawidłową budowę, przepływy dobre tak więc kamień spadł mi z serca :) Teraz w środę mam kontrole i mam nadzieję, że kolejny pobyt w szpitalu przypadnie dopiero na 37/38tc w celu ściągniecia szwu :biggrin2:

MALUŚ &&&&&&&&&&&&&&&& za egzamin!! Uda Ci się :-)

MADZIULEK 100 lat :-)

TEKLA a wiesz już kogo nosisz pod serduszkiem?

KINIA a może Twój mąż pomyśli o zmianie pracy? Bo to nienormalne.. :confused2: a Ty masz jakieś dochody? Bo nie pamiętam..

Wiadomo co z ASICKA? Są już z Anią w domu?

IWO &&&&&&&&&& za ten cykl :*

ja dostałam infekcji .. wczoraj miałam szybką wizytę u gina.. globulki, maść i leczymy się :sorry:

Benefica ja też już nie mam sił do niej.

Natkusia
mam dochody, ale wiesz jedna pensja w tych czasach nawet na rachunki i opłaty wszystkie nie starcza. Myśli cały czas, ale wiesz to nie problem znaleźć pracę za 1000 zł, tylko problem się za to utrzymać, więc szuka czegoś z czego nie będzie miał mniej niż tutaj, bo to mija się z celem. Zawsze tak to chociaż cokolwiek do domu przynosi.

Dzisiaj już po zakupach, obiedzie - pizzę robiłam na obiad - i teraz mam chwilę, ale już Nadia mnie pogania, Niebawem i tak muszę się ogarniać i wyjść, bo muszę coś załatwić, a mi się nie chce jak nie wiem, a dzieci zostaną w domu :)

A ja jestem wypompowana dzisiaj na maxa.

Kinia, współczuje Tobie <przytul> Kurde jakbym miała jak pomogłabym Tobie :( Co za człowiek z tej kobiety. Twój mąż może oskarżyć kobietę o oszustwo.

madziula, pytania są teraz straszne. A poza tym większość z nich nie jest nam w ogóle potrzeba. Podaj mi swoje dane to dopiszę Ciebie do naszej listy :) - https://www.babyboom.pl/forum/stara...7/lista-ciezarowek-ze-staraczek-2013-a-68928/
natkusia, mam nadzieje, że się uda zdać :* Co do Asicki, to później do niej napisze. Ale z tego co pamiętam jak dzwoniła jak urodziła, to pytałam się kiedy mogą wyjść, to jej mąż słyszał, że prawdopodobnie w poniedziałek. Ale dowiem się i napiszę :)

Benfica, oby był dla mnie ten 25.02 szczęśliwy :)

Tekla, ciesze się, że jest dobrze:* Kochana, Twoje Aniołki czuwają nad Tobą :)

Kochane, u mnie kolacja udana. Mój mąż był zachwycony tym co zrobiłam :D Myślał, że to będzie normalna kolacja, ale go zaskoczyłam :) Do kolacji włączyłam naszą piosenkę, przy której tańczyliśmy swój pierwszy taniec "Chodź przytul, przebacz - Piasek" :)

Ostatnia edycja:
malusiolka Na pewno 25.05 bedzie szczesliwy, trzymam kciuki!:tak: Super, że kolacja sie udala:-) A powiedz mi co dajesz do tej salatki z zupek chinskich? Bo widze, ze masz chyba calkiem inny przepis niz ja, a z checia wyprobuje cos nowego. :tak:

kinia Bedzie dobrze, zobaczysz! Ale swoja droga, ta szefowa twojego meza to niezla suka, ze tak powiem, no w glowie mi sie nie miesci takie cos!:wściekła/y:

Bylam dzisiaj z Lenka w kinie na Dzwoneczku, bajka fajna, ale pogoda nie dopisala, wieje, pada i od razu po kinie wrocilismy do domu. Ale odbijemy sobie innym razem.;-) Jutro chcemy jechac na basen, tylko zastanawiam sie czy sie zmieszcze w swoj stroj, a szczegolnie czy cycki wsadze w stanik.:dry:

mycha, dziękuję :* Teraz chciałabym abyście trzymały za mnie jutro kciuki, bo siadam za 2h za kółkiem po ponad 3 miesiącach (13:00-15:00). Boje się trochę. mycha, przepis dałam odpowiednim wątku :)

Przepraszam że się nie odzywam ale Ania pochłania cały mój czas... Jeszcze dwie noce w szpitalu i dom:-D w poniedziałek wychodzimy!!!

Ania jest trochę żółta i ma naświetlanie ale dobrze że nie dużo...

Ogólnie reszta super:-)

Nauczyłam się ją przewijać:-D już dosyć sprawnie:-D

Pozdrawiamy Was!!!!!!:-*

hej hej

Ale weekendowy spokój :)
My Walentynek jakoś specjalnie nie obchodzimy, w sumie mąż w ogóle się nie postarał, bo nie dostałam ani kwiatka ani czekoladki. Ale ja zrobilam ciasteczka w kształce serc a wieczorem pograliśmy w grę, było całkiem sympatycznie.

Asicka, oby żółtaczka Ani szybko zeszla i żebyście w poniedziałek wyszły. W domu znacznie szybciej się dochodzi do siebie, niż w szpitalu.

Tekla, ojj bidulko znowu w szpitalu byłaś, oby to był już ostatni raz przed porodem.

Maluś ja tez trzymam kciuki za Twoje jazdy i egzamin.

Ja w pon mam wizytę, już się nie mogę doczekać, ciekawe jak się miewa mój szkrabek i kim jest :)

reklama
Wiikki dziś na obchodzie się dowiem czy lampa coś pomogła:-) oby:-)

Dziewczyny pomóżcie!
Co na bolące brodawki?:-/
Dobrze małą przystawiam a i tak bolą:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry