Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale dzięki temu na porodówkę szłam z uśmiechem :-) i sama mogłam potem opisać swój poród na wesoło! POLECAM
wkurzają mnie te nowe zakładki na bb, bo nie dość, że zasłaniają tekst, to jeszcze mi się coś wcisnęło i muszę pisać posta od nowa 
ale chłopaka pognało szybko na świat 

a cóż to za treningi praktykujesz?
też mnie czasem panika ogarnia, ale przecież nie rodzę co tydzień, więc jakoś przeżyję
znieczulenia bym nie brała... mogłam przy Gabrysiu, ale przeczytałam listę powikłań i zacisnęłam zęby
teraz też dam radę
mnie cięli, a potem szyli bez znieczulenia, bo czasu nie było, ale nie pamiętam tego bólu 

od rana byłam też na kolejnym usg, żeby sprawdzić co się przez tydzień zadziało, jak dzieć przybrał i szału nie ma :-( 60g w 6 dni to chyba mało...wtedy wiek ciążowy miał 28+5tc, czyli dokładnie o tydzień do tyłu, co mi się zgadzało, a dziś po 6 dniach ledwo powyżej 29tc :-( jutro rano jak Gabryś pójdzie do żłobka, to idę do mojej dr... jak nie pójdzie, to muszę czekać, aż pójdzie... akurat teraz musiał się rozłożyć
i znów stres 
Myśle, że od środy będę już na bieżaco!
Buziole i 3majcie się!!!!