agamemnon
Fanka BB :)
No to gites, mi też tak wcześniej wyszło ale jak dzisiaj zaczełam liczyc po kolei dni to wyszło, ze dzisiaj musiałby wziąć. To wszystko wiem, dzięki :-)
ewka (moge ewa pisać?) nie no wiesz, co będzie to będzie wiadomo ale tak jak właśnie piszesz, człowiek przy chłopaku juz by wiedział co i jak. W weekend wyciągnęłam wszystkie ciuchy syna plus nawet gondole od wózka co by zobaczyc jaki jest tego stan. Ciuchów powywalałam ale tych najmniejszych troche bo zabrudzone i porwane (pożyczyłam bratowej
). Reszta jest w stanie dobrym, najwięcej ciuchów mam tak od rozmiaru 74 do ok 1,5 roku. No i takie w sumie unisexy bo przecież brąz czy zieleń córce też założę, a i w niebieskim pośmigac będzie mogła, a co
Coś typowo chłopięcego oddam dla koleżanki która rodzi w sierpniu i będzie miała chłopca.
Ludzik, ja tez nie jstem szczuplasek ale wczoraj po prostu Młode musiało się dobrze usadowić, żebym ręką czuła. No na bank i zylion procent nie były to gazy
Zresztą tego się nie zapomina, pamiętam jeszcze jak to było przy Hubercie.
ewka (moge ewa pisać?) nie no wiesz, co będzie to będzie wiadomo ale tak jak właśnie piszesz, człowiek przy chłopaku juz by wiedział co i jak. W weekend wyciągnęłam wszystkie ciuchy syna plus nawet gondole od wózka co by zobaczyc jaki jest tego stan. Ciuchów powywalałam ale tych najmniejszych troche bo zabrudzone i porwane (pożyczyłam bratowej
). Reszta jest w stanie dobrym, najwięcej ciuchów mam tak od rozmiaru 74 do ok 1,5 roku. No i takie w sumie unisexy bo przecież brąz czy zieleń córce też założę, a i w niebieskim pośmigac będzie mogła, a co
Coś typowo chłopięcego oddam dla koleżanki która rodzi w sierpniu i będzie miała chłopca.Ludzik, ja tez nie jstem szczuplasek ale wczoraj po prostu Młode musiało się dobrze usadowić, żebym ręką czuła. No na bank i zylion procent nie były to gazy
Zresztą tego się nie zapomina, pamiętam jeszcze jak to było przy Hubercie.
lewitować jeszcze nie umiemy przecież, żeby niczego nie dotykać
ale to dla towarzystwa dla Gabrysia, bo między nimi będą 3 lata różnicy, więc się powinni dogadać ;-) no i mam wiele rzeczy po Gabrysiu, a chyba nie wiedziałabym jak zabrać się za dziewczynkę 
mnie się rano udało wyskoczyć do dr, bo Gabryś już poszedł do żłobka i jest ok
rokuje, że dzieć do 3300g może dobić, jak na moje gabaryty, to chyba już za dużo
no ale cóż - niech rośnie
na moje skurcze dostałam spasmolinę
także książka, krzyżówki i walcz