reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Tekla kochana współczuję kolejnej wizyty w szpitalu. Ja po dwóch już wysiadam, a co dopiero 6. Ale gin ma rację lepiej dmuchać na zimne. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i szybko wejdziecie :-*

Witajcie kochane. Ja dopiero usiadłam. Od samego rana (przed 8) z mężem wojujemy ze sprzątaniem i gotowaniem. Ja oczywiście gotowaniem się zajmuję. W końcu udało mi się z kawą usiąść, a mąż sprząta kuchnię. Teraz juz czekamy na powrót Nadii od dziadka, a później wyślę ich ze swieconka.

Z okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę Wam dużo miłości, rodzinnej i radosnej atmosfery, smacznego Jajka oraz mokrego dyngusa.

Tak, rodziła SN :-)
Wczoraj dała info na FB i ile waży, mierzy Maluch :tak: (stąd wiem)
STRACIATELLA też napisała smsa do jednej z majówek:
"Taka kluska!!! Bo 54cm a taki wielki:) popekalam, ponacinali, porod pod oksy:) szybko poszlo, od 9:) o 13 odeszly wody, po 13 zzo no i szybko pelne rozwarcie. A przy partych bol ogromny! Wrzeszczalam na caly oddzial. Maly po karmieniu, teraz kapiel. Wysle fotke jak mi go przywiozą"

:-)

Natkusis, widziałam na majowkach :)

Starciatella, gratuluję :)

U mnie lipa, bo coś system w laptopie siada. Windows8 to najgorsze co można mieć. Jadę z M w środę sprawdzić czy można oddać laptopa na to na gwarancje. Gwarancja kończy nam się w maju. Na razie muszę korzystać z telefonu. A co do świąt, to po nich za bardzo zmęczona jestem.

Co u Was Kochane? Buziaki dla Was :*

Witam

Nam czas tez zlecial strasznie alr pogoda dopisala wiec fajnie czas spedzilismy w sumie dwa dni poza domem;)

Malus tez mam ten windows i jest tragedia;/

Starciatella gratuluje suzego bobaska;)

Ja planuje po wekendzie majowym wrocic do pracy, troche ciezko bedzie to ogarnac ale damy rade cos do wakacji popracowac mam nadzieje a pozniej mam nadzieje ze uda nam sie gdzies na wakacje poleciec musze ladnie zaczac oszczedzac;)

Ostatnia edycja:
Swieta swieta i po swietach...

Straciatella gratuluje! A tak niedawno na staraczkowym bylas:)

Malusiolka windows 8 nie jest zly, moze jakies wirusy/malware nalapaliscie? Sprawdz czy masz gdzies w domu plyte z laptopa ( nie do kazdego daja), recovery system. Wtedy bedziesz mogla przywrocic system i miec taki jak prosto ze sklepu ( nie zasmiecony) swoja droga to i tak dlugo Wam system wytrzymal, moj maz srednio kilka razy do roku przeinstalowuje na swierzy. Jak nie masz plyty z recovery to sprawdz jaka wersje windowsa dokladnie masz, klucz powinnas miec przyklejony gdzies przy lapku ( my mamy pod spodem) i sami przeinstalujcie, Gwarancja teoretycznie obejmuje awarie sprzetu, a nie softu , a instalacja u "profesjonalisty" jest kosztowna. Chyba ze masz specjalnie dokupiona gwarancje. Co Ci sie dokladnie z lapkiem dzieje? Zapomnialam... sprawdz dokladnie gwarancje, co jest w niej zawarte i nie dajcie sie zbyc w serwisie.

Julia wracasz do starej pracy czy masz jakas nowa na oku?

Benfica jak tam z przedszkolem? Zalatwialiscie juz?

Jutro dzieci wracaja po 2 tygodniach do szkoly, w koncu po sklepach pochodze na spokojnie. :)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny ;-) święta, święta i po świętach.

Staciatella
gratuluję synusia :tak: duży bobasek i sn urodziłaś? Aż strach pomyśleć jak Cię tam porozrywało :no:

Maluś no ja też słyszałam, że windows 8 niezbyt ciekawy system, ale mój brat ma od 2 lat i nie narzeka, ja to pewnie bym się nie połapała :-D mam 7 :tak: ale tak jak Phoebe napisała może trzeba przeinstalować? Sprawdź rzeczywiście czy gwarancja obejmuje problemy z systemem itp. Na szczęście mój J jest informatykiem i z kompem nie mam problemów bo co jakiś czas czyści kompa z wszelkich błędów i sprawdza czy nie ma wirusów :tak:

Phoebe miłych zakupków ;-) ja też musiałabym się w końcu wybrać na jakieś zakupy bo w szafie pustki :sorry: nic już mi nie pasuje, brzuch zrobił się wielki jak balonik i ledwo co na niego naciągam :-D a tu jeszcze 2 miesiące :sorry: jak ja będę wyglądać przed samym porodem? Aż strach pomyśleć :-D

miłego dnia kobitki :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry