Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aaa i też masz już pełna 12-stke !!!

a przy dzieciaczku to już inna bajka i nie ma zmiłuj...
ja się bardzo cieszę, że ta ciąża pod kątem całego podwozia jest jak dzień do nocy, bo na tym etapie z Gabrysiem nie miałam już szyjki i rozwarcie 0,5cm - małe, ale zawsze jednak... a teraz wszystko się trzyma tfu tfu tfu
trochę incydentów było, ale mogę ze spokojem iść na spacer z dzieckiem
wiem, że w każdej chwili może się zadziać, ale ten komfort psychiczny, że jest ok bardzo dużo daje...
u Was będzie dobrze :* no i &&&&&&& za męża 

kciukasy za jutro 
i to chyba pisankę świąteczną
naciesz się mężowym, nadrobisz nas później :*
kaszel nadal, zatoki też, ale za to się wyspałam
oczywiście usnąć nie mogłam przez ten kaszel, ale jak już po 24 padłam, to obudziłam się o 7:45
oczywiście z dwoma przerwami na kasłanie, ale tak to ja rozumiem
i o dziwo moje dziecię też pospało do 8:10
coś w aurze dobrego musi być
ale dziwne, bo jak się obudziłam to miałam całe zaropiałe oczy, co mi się nie zdarzyło od dzieciństwa jak na anginy chorowałam 
ja już dziś ledwo łażę :-( byłam mamie pomóc ogarnąć gospodarczy i tak się narobiłam, że nie wiem czy dam radę w domu posprzątać bo sił już brak
no i oczywiście musiałam się poślizgnąć, ale na szczęście upadłam na kolano
niezdara taka ze mnie się zrobiła, że się dziwię jak można taką łamagom być
ogólnie to się już poruszam jak słonica ledwo ledwo... małymi kroczkami do przodu 

) No ale ja durna w ciąży z nim też zamiast wylegiwać się chociaż do 8 to po 6 wstawałąm (pod koniec ciazy i o 4) bo szkoda mi było dnia. No durna baba 

już nie raz coś odwaliła w stosunku do Tomka.