kasiula222
Fanka BB :)
Iwo choroba jakoś sie rozeszła po kościach . Ale młody daje mi czadu i nie wiem jak to będzie z dwójka wdomu tym bardziej z dzieckiem wymagającym większej opieki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja kiedys jak mój nie chciał gadac to musiałam swoim gadaniem najpierw go podkurzyć i wtedy wylewał co mu na żołądku siedzi.
Robiłaś córci jakieś zdjęcia? Pokażesz ciotkom?
, ale kochana nie przeginaj z robota w ogrodku. Ja ostatnio wyluzowalam z wszystkim, bo sie ciezko robilo, weekendy mam takie leniwe jak jeszcze nigdy w zyciu.

a co do znaku to od początku myślałam, że będzie bliźniak, ale to musiałabym do 21 urodzić
ale jak rak będzie to też fajnie. W sumie ani 1 ani 2 nikt u nas w rodzinie nie ma więc jak dla mnie obojętne.
raz pełna euforii i energii a za chwilę flak 
mam nadzieję, że doczekam 
to Gabryś wczoraj oficjalnie rozpoczął wakacje? 
czekam cierpliwie na rozwój sytuacji
mam jeszcze tydzień ale nie ukrywam że już chciałabym urodzić, no a z drugiej strony to się strasznie boję i nie wyobrażam sobie swojego drugiego porodu
ok, starczy smęcenia i tak mnie nie minie
lecę na śniadanie bo głodna jestem 
oby sie ukladalo!
syna rodzilam SN i teraz trz bym chciala! Czuje sie roznie ale jeszcze troche ;-)