Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zobacz załącznik 645788 moja córeczka, ma 50cm i 2940gram:-)
Ją czuje się dobrze już przeszłam cały oddział każdy jest w szoku że tak dochodzę do siebie,rana nie boli tak bardzo:-) już wykąpama jestem i odświeżona,znieczulenie zadziałało moment i po 10minutach mała była na świecie
Mona cudna ta mala twoja. A ty kurcze widze ze niezla jestes. Ja slyszalam ze po znieczuleniu trzeba lezec na plasko aby sie plyn rdzeniowo-mozgowy wyrownal i ze glowa boli jak cholera jak sie nie przeczeka :-/
Cyntia przepraszam ze przegapilam ten Twoj wielki moment, ale mialam jeden z gorszych ciazowych dni. OGROMNE GRATULACJE!!!:-) jak bedziesz miala chwile to napisz cos wiecej o porodzie.
Mona wielkie gratulacje! mala jest sliczna! :-)
Ludzik ale masz piekne zdjecie w suwaczku! a jak tam karmienie? cyce nadazaja czy jednak musialas dokarmiac sztucznym? fajnie masz ze maz tak sobie dobrze radzi, ze juz moglas sobie pozwolic na wyjscie
agamemnon ale fajny Blazej! piekne geste wlosy!
goska ale Ci brzuch urosl przez te ostatnie tygodnie! Szok!
mamaTomeczka gratuluje kredytu!
Asia a moze te brzuszkowe problemy to od stresu, co? bo jednak ta sytuacja z lutowek moze zestresowac. straszna ta sytuacja :-( a sa jakies przyczyny tak wczesnego odejscia wod?