reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Gosia gratuluje!

Mialam pisac smsa do Iwo, ale troche za pozno jest, nie chce przeszkadzac bo nawet jak juz jest po, to moze spi, a jak w trakcie to wiadomo.
Szkoda ze wczesniej nie przyszlam.
Iwo &&&

Ale sie dziewczyny zgadaly.

Agamemnon, wspolczuje dzisiejszego dnia, niestety mam tak codziennie, chociaz ksiezniczka robi sie juz coraz fajniejsza.

Ostatnia edycja:
Gośka ale express! Gratuluje szczęśliwym rodzicom! :-D

Benfica, no ja Was podczytuje, czasem coś naskrobię, najwazniejsze wydarżenia staram sie relacjonować. Ale głownie czytam i sie uczę, co mne czeka jak sie Piotruś urodzi:) Wasze rady bardzo cenne.

A u mnie jutro ważna wizyta - ide na echo serduszka Maleństwa. Mam dzieje, ze wszystko bedzie dobrze. Trzymajcie kciuki.

Iwo! &&&&&& dalej zaciśniete.

Iwo gratulacje! :-)
Zgrałyście sie dzis z Gośką, ze hej :-)

U nas nocka do tej 3:20 przespana ok, a do teraz zmontował qupe i wierci sie przez sen. Nawet go nie rozbudzam, niech spi w tym pampersie. No ale jajuz koniec spania :-/

Phoebe, nie poxieszylas mnie kochana :-( Ja mam cicha nadzieje, ze u B to jedynie incydent jednorazowy choc nie ukrywam, ze boje sie dnia :-(

reklama
Iwo gratuluje!

Gosia dzieki za wiadomoscno Iwo. Jak Twoje malenstwo?

Agamemnon mam taka nadzieje ze u Ciebie to tylko jeden dzien, bo to przechlapane jest.

Moja po jedzeniu cos nie chce spac, chociaz do tej pory nocka super bo ponad 5 godzin spala za jednym zamachem. W ogole weekend dobry pod wzgledem spania byl.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry