• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Będę rozliczać się barterowo, usługa za usługę. Zobacze jak wyjdą te fotki bo może prócz włosów dam jej w prezencie jeszcze szampon do włosów. Ja będę jeszcze robić w grudniu z Szymem, bo teraz to byłam sama :)

asia to czekamy z niecierpliwością na te fotki :tak:

missi witaj Kochana, gratulacje :-) my to się znamy jeszcze ze staraczek 2013 :-D

mamaTiA
oj na punkcie poprawnej wymowy to ja też mam fioła :-D:-D wszystkie "przyszłem, poszłem, włanczać, wyłanczać" też kaleczą moje uszy :cool2: to fioł do tego stopnia, że kiedyś w pracy coś mówiłam i powiedziałam z zapędu "z dużej litery", po czym zaraz poprawiłam się na "to znaczy z wielkiej" i koleżanka była w szoku, że sama się poprawiam :-p:eek:

No pamietam was wszystkie :-) jak przewertowalam paare str do tylu to tylko jednej dziewczyny nie kojarzylam. A tak to chyba wszystkie :-)

W kpncu i mi sie udalo po takim czasie... a juz mialam rezygnowac a tu boom :-) babyboom :-D
Musze sie wdrozyc bo kompletnie nie w temacie jestem. A czy ktoras jest na podobnym etapie jak ja z ciaza? To 10 tc jest. Bo suwaczkow nie widze na telefonie

reklama
O fajnie ze zblizona
:-) suselku Ciebie tez pamietam :-)

A znacie jakies dobre i nieszkpdzace przepisy na bol gardla i katar w ciazy?:/ mama moja z goraczka lezala teraz juz lepiej ale i mnie zaczyna brac... narazie inhalacje zapodaje z soli fizjologicznej ale juz nie pamietam co mozna. Miodu i soku z malin chyba nie bardzo co? Choc malin ciut dzis wypilam do herbatki rozgrzewajacej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry