reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Cyntia będzie dobrze:-* odpoczywaj dużo!:-*

Kinia ani się obejrzysz a będziesz już w 38 tyg:-) a co do okrągłości to ja to dopiero jestem pucek:-D a z ciąży to już wogóle... Mi strasznie idzie w tyłek i w nogi... A cellulit mam okropny... No nic będę mogła to będę ćwiczyć ile wlezie:-)

Dobrze że jutro już sobota:-):-)

reklama
witan

w 29.01 odszedl moj synek Gabriel
:'(:'(

jutro.poczytam co u Was:-)
Ogolnoie mocno trzymam kciuki za zafasolkowane i reszcie oby ciaza przebiegala bezproblemowo!!!!

Juleczko bardzo mi przykro, trzymaj sie kochana
[*] dla synusia.
Gochson masz racje życie jest niesprawiedliwe, sciskam Cie mocno.
Dziewczyny wyplaczcie sie, wyzalcie my zawsze was wysluchamy i będziemy sie starać pocieszyć.
Asicka jak sie dzisiaj masz? Ania czeka?
MamaTomeczka Kinia ma racje trzeba bylo dobijac sie do wujka a na koniec opierdzielic pożądanie.
Ludzie w ogóle nie maja taktu...
Kinia ale super teraz beda coraz mocniejsze, szybko czujesz dzidziula.

Ostatnia edycja:
Gochson i Julia przytulam Was mocno<3 bardzo bardzo mi przkro... Trzymajcie się<3

Phoebe tak, Ania czeka na tatusia chyba:-D w końcu córusia tatusia:-D dziś się bardzo wierci... Brzuch czasem twardy ale skurczy brak... Czekamy:-)

reklama
Goshon przykro mi ze musialo cie to spotkac:( trzymaj sie:*
Malus bardzo sie ciesze ze Wasze plany sie realizuja! a jak tam dziewczynki dobrze?
Ludzik Gratuluje:)

Gratuluje mamom udanych wizyt!
asicka kochana jeszcze chwile i bedziesz tulic coreczke,napewno niebedziesz sie tego spodziewala...:)

Cyntia
uwazam ze przyrost bety jest jak najbardziej prawidlowy! nie stresuj sie bo w ciazy to nie wskazane!:)
teraz napewno sie uda! tego ci zycze z calego serca!!!

Tekla ciesze sie ze wyniki sa juz lepsze:)

Emaila bardzo ale to bardzo sie ciesze ze jest dobrze i napewno tak do konca zostanie!!

kinia kochana no czasami dzieci daja nam popalic, ja na corke nie moge narzekac naprawe jest aniolem, ale my matki i tak wiecej wymagamy...teraz bardziej sie na niej skupiam...
W ciazy hormony dzialaja wiec zrozumiala sprawa...ale dasz rade!!!:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry