reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Gohson- bardzo mi przykro kochana. Do samego końca wierzyłam ,że jednak sie uda. Tule Cie mocno :*************
Malusia- jak na razie wpisz mi 17 września. Jak cos się zmieni po USG to dam znać.
Nawet nie wiesz jak sie cieszę ,że w końcu uwolnisz sie od tej jędzy. Superrrrrr. Nie mo tak jak własny kąt i spokój. :*************

Malusiu super, że mieszkanie już macie :)

Wikki to tak jak u mnie też od 3 dni takie delikatne puknięcia, bulgotki - wieczorami tak mam :)

Asicka ale Tobie zaraz minie, a mnie jeszcze 5 miesięcy zostało i bebzolek rośnie :D

Cześć dziewczyny ja dzisiaj jakoś tak kiepsko. Coś mnie brzuch boli i znowu lewa strona mnie ciągnie i ciężko mi chodzić. Pewnie to wczoraj po wycieczce po sklepach. Dzisiaj z resztą zakupy spożywcze musieliśmy odbębnić, więc to też nie pomogło ;/

Nadia za to zadowolona, bo dostała koszulkę z Pingwinami z Madagaskaru i teczkę trzylatka z zagadkami, naklejkami itp.

Kinia pocieszę Cię tym że ja też nie dawno mówiłam że jeszcze 5 miesięcy:-D

U mnie strasznie teraz wieje...
Jak co wieczór mam potworną zgage... No nic tyle wytrzymałam to teraz już tym bardziej muszę wytrzymać:-D
Właśnie oglądam położne... Lubie takie programy:-) przynajmniej co nieco się człowiek dowie i przyglądnie:-)

Maluśka - ale się cieszę. Zasługujecie na spokojne życie!!! Internet tam będziesz miała?

Kinia - to normalne że ciągnie, bo brzuchol się powiększa. Niby ciąza to nie choroba ale forsowac się nie wolno :rofl2:

Asicka - ja pamiętam ostatni film przed porodem "My dzieci z dworca ZOO" no i pierwsze konklawe po śmierci JPII bo akurat mi wody odeszły, no i chińszczyznę na odbiad:-D dziwne co człowiek pamięta......

Kinia, dasz radę :* 5 miesięcy to nie jest już długo. Zanim się obejrzysz, a będziecie mieć przy sobie dwoje kochanych dzieci :) A później będziesz liczyć dni/tygodnie/miesiące dzieciaczka :) Niedawno urodziłam, a moja młodsza córka 14.02 skończy półtorej roku :) Miło się teraz wspomina jak dziewczynki były maleńkie, a teraz ładnie razem się bawią i Roksanka w ciągu dnia w ogóle nie chodzi w pampersie tylko do snu i na podwórko, ale z podwórka zawsze ma suchego pampersa :) Odpoczywaj Kochana :*

Asicka, jak dostaje od kogoś smsa, czy widzę jak Ty piszesz na forum, to od razu w myśli mam, że jedziesz na porodówkę, albo już urodziłaś :) Kochana, Ani za dobrze u Ciebie w brzuszku :* Jak nie wyjdzie w terminie, to się nie martw, bo po 6/7 dniach po terminie planowanego porodu muszą Ciebie przyjąć do szpitala i wtedy na pewno urodzisz. Mi na próbę dali oxy (byłam 6 dni po terminie). To była najmniejsza dawka i zaraz dostałam skurczy i w tym dniu co mi dali oxy urodziłam. Moja Roksanka postarała się, bo urodziłam o 23:35 :p Śmieje się z moją koleżanką, która ma w tym samym wieku synka co ja młodszą córkę i ja urodziłam 14.08 o 23:35, a ona 14:09 o 23:30. Miesiąc różnicy :D

Julia, nawet nie wiesz jak ja się ciesze :D W końcu sama z mężem i z dziewczynkami. A jak się Ty czujesz? :*

Iwo:-) ciekawe jakie ja będę mieć wspomnienie z tej chwili:-D

Malusiu w końcu doczekasz się tego smsa:-D hehe a fakt faktem że mnie przyjmą więc maks za 2 tyg Ania będzie:-) ale wolałabym żeby była ciut przed terminem:-) chciałabym wiedzieć jak to jest... Wywołany poród to już nie do końca to samo...

Dziś jeden jedyny skurcz... :-( chce więcej...

Tatuś przyjechał... :-D

reklama
Do góry