reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

asicka to już u Was ostatnia prosta :-D na pewno jesteś zmęczona oczekiwaniem, ale wytrzymasz przecież ;-) a u Was nie robią lewatywy? U nas pytali czy się zgadzamy i powiem Ci, że to naprawdę dobra rzecz ;-) myślę, że trochę pomaga w akcji ;-)

phoebe gratuluję II-go trymestru :-D z tymi chorobami to jest masakra jakaś... oby do wiosny...u nas Gabryś też od piątku w domu, bo go znów jakiś brzydki kaszel dopadł, jutro chyba pójdzie do żłobka - ciekawe na jak długo :dry:

madziulek jasne, że zapraszamy :-) napisz coś o sobie :happy2:

W ogóle to cześć :-D dopiero wtorek, a ja mam wrażenie, że czwartek :dry:

reklama
Asicka czopek wspomagający rozwarcie :)

Iwo to dobrze, mam nadzieję, że serduszka zakończą się w tym cyklu zielonym kropkiem :D

Agniecha zwolnienie fajna sprawa, ja musiałam iść, bo ciężkie miałam początki poza tym niestety moja praca też tego wymagała, bo w ciąży można tylko 4h przy komputerze pracować co u mnie było równomierne z mniejszymi zarobkami czyt, tylko podstawa, a tak mam zliczone z podstawy i wszystkich dodatków :D

Phoebe moja zdrowa, już od wczoraj w przedszkolu fika :D Dzisiaj nawet tatuś ją już zaprowadził po 7 jak z pracy po nocce wrócił. No to ładnie załatwili Was na pogotowiu ;/ ehhh to może taki okres faktycznie chorobowy. Gratuluję II trymestru :)

Madziulek20 witaj i oczywiście zapraszamy Cię w nasze szeregi :) Napisz coś o sobie, podaj datę porodu i która to ciąża dopiszemy Cię do naszej listy https://www.babyboom.pl/forum/stara...7/lista-ciezarowek-ze-staraczek-2013-a-68928/

Benefica, a ja mam wrażenie, że Ty się przepracowujesz kochana.

Cześć dziewczyny, dzisiaj wcześnie i bez stresu, bo Nadia już w przedszkolu. Mąż ją odprowadził po powrocie z pracy po nocce już po 7, więc na spokojnie mogę się poobijać :D O 9 jadę do koleżanki, tej brzuszkowej na plotuchy :D

Miłego dnia :)

Cześć dziewczyny
asicka 3maj się dzielnie, to juz tuz tuż, daje głowe że dzisiaj :tak:

Phoebe
a ktoś z PL nie mógłby Ci podesłać czegoś właśnie zebyś miała jak ucho zacznie boleć? Ja mam zawsze w domu pod ręką i zanim pójde do lekarza to daje i jest lepiej.
Mój od wczoraj ma gorszy katar, przy kaszlaniu boli go gardło :baffled:Pewnie jutro posiedzimy w domu, chociaż tfu tfu nic nie przesądzone.
Gratuluję II trymestru, zazdraszczam :-)

benfica!!!!!!!!! ja też właśnie az do tej chwili myślałam,ze dzisiaj czwartek :szok: Coś to musi w powietrzu wisieć w takim razie :dry:
Zdrówka dla Gabrysia.

Kinia zazdroszcze plot. Ja dzisiaj muszę pojeździć i papierkowe sprawy załatwić. Np w skarbówce :dry: Mam nadzieje, że się nie naczekam nie wiadomo ile. Startuje o 9.

Jutro mam wizytę u gin, drugą. Jeny mam stresa chyba czy wszystko jest ok.

Cyntia, Agamemnon- &&&&&& za wizyty.

Asicka - przesyłam pozytywną energię ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziewczyny mam 2 pytania, pomóżcie
1) moja przyjaciółka zrobiła bete we wtorek 12, 6 wynik po 6 dniach to 134. Jest ok???????

2) wiesiołek to mam brać aż ovufriend mi krecha wydzieli owulacje czy on to po fakcie robi?

Agamemnon uważaj żebyś głowy dziś nie straciła;-)

MamaTomeczka dziś mnie jeszcze nikt nie badał...:-(

Czasem boli czasem nie... Ogólnie zero regularności... :-(

I dziękuję WAM WSZYSTKIM:-*:-*:-*

witajcie

Madzulek rozgosc sie :)
Asicka &&&& nie puszczam , za szybki rozwój sytuacji
MamaTomeczka przykro mi z powodu babci, kochana babcia to skarb. Moja jest cudowna i mam nadzieje, że jeszcze długo pożyje. A torebke zakup nową :) chociaż ja odkąd mam Nadię i z nia wszedzie jezdze to moja torebka zamieniła sie na torbę do wózka
Agamemnon bedzie dobrze, trzymam kciuki za wizyte :)

A my podjelismy dezycje co do wózka, kupimy Phil and Teds dla dwójki, bedę się czaiła na używany w dobrym stanie.
Dziś odwiedzi mnie kolezanka, nie moge sie doczekać a jutro ide do pubu ze znajomymi, w którym się gra w gry planszowe :)
miłego dnia ciężaroweczki :)

mamoTomeczka, żyjesz :-p
Wiesz, że ja Cię kope lat albo dłużej nie widziałam? :cool2: Wiem jak potrafią cieszyć meble, wiem :-) Ja za około 2 m-ce będę się wyprowadzać na górę którą kończymy. No i już mi się oczy śmieją :-) Do urządzania zostanie mi ewentualnie pokoik maluszka co mnie ogromniaście cieszy :tak:

iwo ovu wyznacza owulkę po czasie więc jak się go ma brać od owulacji to chyba powinnaś sama. Co do pierwszego pytania to nie odpowiem

asicka, spoko loko :-pObchód już był??

Grzanka miłego!

wiikki też bym sobie zagrała w dobrą planszówkę. Bardzo lubie ale kompana nie mam tzn rośnie mi syn ;-)

reklama
cześć :)

Cyntia, Agamemnon, trzymam kciuki za wizytę, ja mam w czwartek i strasznie się boję &&&&&&&

Iwo, tu jest taki kalkulator, ja sobie tak sprawdzałam HCG Calculator and hCG Level Tool | BabyMed.com
wychodzi, że jest ok, tylko w zależności kiedy ta pierwsza beta była robiona, w którym dc

Asicka, trzymam mocno kciku, nagroda jest już blisko :)

Ostatnia edycja:
Do góry