reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Kinia odpoczywaj dużo Kochana:) i super że córcia się dostała:):)
Phoebe dużo dużo zdrówka dla synka:*:*

Ja dziś byłam z Anią do kontroli z bioderkami i wszystko jest ok:):)
W ogóle tak zimno i brzydko na dworze:/ nawet na spacer się nie da wybrać:/ wczoraj to samo:/

reklama
Asicka, fajnie że u małej bioderka dobre :) Nie wiem jak u Ciebie, ale u nas nie ważne dzieciak zdrowe bioderka ma, czy ma chore każą przez 6 tygodni pieluchować. Nigdy nie pieluchowałam, bo miały zdrowe bioderka i jest ok :)

Byłam u tej fryzjerki aby się pokazać (nie widziała mnie od ponad 4 lat. Strzygła i czesała nas na wesele :D) i dopiero ma czas 17.04. Szkoda, ale najważniejsze, że na święta będę dobrze wyglądać :) Będę mieć czerwony kolor, albo czerwony i na dole ciemniejszy. To się jeszcze w praniu okaże i fryzurkę ustalimy na miejscu :)

Witam i ja :)
Trochę mnie nie było, nie zdążyłam nadrobić, ale 7.04 o 15.40 na świat przyszedł Staś, 2800g i 54cm :) W szoku jestem do dzisiaj, że tak szybko wszystko poszło..
Rano odeszły mi wody ok 6.40, pojechaliśmy do szpitala, a tam stwierdzili, że zamiast cc będzie normalny poród, a rozwarcie na 4-5cm.. po 11.00 leżałam już na porodówce, przed 15.00 miałam 10cm rozwarcia, a o 15.40 było już po :) Mały jest wcześniaczkiem, 36tydz jak się urodził, ale wszystko dobrze, ja już w domku, On niestety w szpitalu, cały czas Go dogrzewają i jeszcze dostał żółtaczki, wada nerki potwierdzona, ma jeszcze problem z cewka moczowa, ale da się ,,to" naprawić, w późniejszym terminie. Mam nadzieję, że w poniedziałek będziemy mogli Go wziać do domu, bo strasznie ciężko..

Dziewczyny ruch to najpiękniejsze co może być w ciąży:) jestem pod wielkim wrażeniem tego, ze jak się poruszam to jakby nowo narodzona:) i choć przed ćwiczeniami marudzę, że mam iść to po jest super:) zmęczona, ale super:)

mamaTomeczka, chciała mnie zobaczyć po to, aby sprawdzić ile gdzieś potrzebuje na mnie czasu. Jeżeli jeden kolor, to wiadomo krócej, a jak dwa to dłużej, a u mnie raczej ja Ona powiedziała 2 kolory da, ale to się jeszcze może zmieć. Dwa będą jak pozostanę przy czerwieni :) Dam radę, ale szkoda.

Madziulek, właśnie zajrzałam.. śliczności z maluszka :D:* Buziaki od cioci forumowej :*

Kurde, właśnie dziewczynki wykąpałam i zauważyłam u Oliwki dużo plam czerwonych ;/ Skaza zamiast maleć, to się powiększa ;/ Już sama nie wiem co mam dawać dzieciakowi do jedzenia przy skazie ;( jak macie jakieś dla mnie rady, to pomóżcie będę wdzięczna.

Mama Tomeczka - no to mi smaka na sernik i placki zrobiłaś :) nie wiem co bardziej bym zjadla!

Madziulek - witaj. Jak ty się czujesz? Zaraz idę Stasia obejrzeć.
Czy nerka z wadą pracuje?

Powiem wam że serce się kraje jak widzę coraz to nowe maluchy z cukrzycą na oddziale. Rodzice którym świat się wali w ciągu jednego dnia :( nie jest to wyrok ale ogromny cios. Dziś na kardiologii to się nawet nie miałam odwagi by się na boki rozejrzeć.

reklama
cześć dziewczyny :tak:

przyjmiecie mnie? :-) w ogóle pamięta mnie jeszcze któraś? :-D

tak patrzyłam po suwaczkach i pamiętam jak niedawno na forum cieszyłyśmy się Waszymi II kreseczkami :-D niestety nie jestem w stanie każdej z Was wymienić, ale bardzo gratuluję :-)

Do góry