• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
@st0krotka sorki, ale myślałaś, że lekarz ukryje przed Tobą to, że jesteś w ciąży?
Piszesz też, że myślałaś, że to może puste jajo płodowe - też sądziłaś że lekarz by to przed Tobą ukrywał? Żeby nie wiem, przykro Ci nie było? Lekarze walą takie rzeczy prosto z mostu to po pierwsze, po drugie gdyby przed Tobą zataił fakt o Twoim stanie zdrowia to jest to karalne, po trzecie jak ma się wątpliwości co do diagnozy lekarza to najlepszym rozwiązaniem jest wizyta u drugiego a nie dopytywanie randomowych osób na forum. To tak na przyszłość :)
Cytrynowa96 gdzie Ty byłaś, jak Cie nie było? 😄 Tyle zabawnych wątków dzisiaj było.

reklama
Pierwsze zdjęcie też mi wygląda na jajnik tylko tak zrobione, że nie uwidoczniono pęchęrzyków.
5E7FD3CA-87A6-4D7E-A4DE-A5F55F217E42.jpeg

Jajnik, na dole macica i jajnik?

Zobacz załącznik 1282886
Jajnik, na dole macica i jajnik?
Jesteś w szpitalu. Pokaż to jakiemuś lekarzowi i nawet jak nie jest ginekologiem, ale zna się na robieniu usg brzucha (a leżysz tam z chorym pęcherzem, więc na tym oddziale na pewno często robią usg brzucha), to pewnie Ci powie co to.
Ja wiem, że w obecnych czasach każdy Polak to chirurg, śledczy, wirusolog i w ogóle, ale bez przesady. :)

reklama
Jesteś w szpitalu. Pokaż to jakiemuś lekarzowi i nawet jak nie jest ginekologiem, ale zna się na robieniu usg brzucha (a leżysz tam z chorym pęcherzem, więc na tym oddziale na pewno często robią usg brzucha), to pewnie Ci powie co to.
Ja wiem, że w obecnych czasach każdy Polak to chirurg, śledczy, wirusolog i w ogóle, ale bez przesady. :)
Autorka po prostu nie ufa lekarzom, co oni tam wiedzą. Lepiej zapytać kompetentnych osób na forum 🤦‍♀️

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry