• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża?

Aleksandraz9

Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny. 16.06 miałam dostać miesiączke ale na szczęście póki co jej nie ma. Mamy już 4 dni spóźnienia tyle że robiłam test przed wczoraj i wyszedł negatywny. Od jakiegoś tygodnia mam objawy jak przy nadchodzącej miesiączce z tym że te objawy mi się nasilają każdego dnia coraz bardziej, np. ból piersi jeszcze większy jak byl, nie widzę różnicy w brodawkach bo czytałam że ciemnieją ale za to wyszły żyłki które widać gołym okiem. Piersi są większe, bolące, dodatkowo kłucie jajników tak samo od tygodnia podwyższona temperatura 37 stopni , zaczęły mi wypadać włosy i łamanie w kościach. Dużo rzeczy mnie irytuje, nerwowość mega ale przed okresem też tak miałam nie raz więc nie wiem już co o tym myslec. Odstawiłam tabletki w lutym i do tej pory okres przychodził cały czas regularnie a teraz od nie pamiętnych czasów tyle dni spóźnienia i te bole. Boję się zrobić kolejny test i się zawieść chociaż czytałam że niektóre dziewczyny miały podobna sytuację i test wychodził im poztywy tydzień albo dwa tygodnie po spodziewanej miesiączce. Chciałabym pójść najlepiej na betę ale prędzej chyba tam ze stresu zejdę 😔 Marzę żeby w końcu się udało, nie chce się nastawiać i znowu kolejny miesiąc beczeć że się nie udało i tym razem ale z drugiej strony mega mi to nie daje spokoju 😢🤯 Miałyście może podobnie?

reklama
Hej dziewczyny. 16.06 miałam dostać miesiączke ale na szczęście póki co jej nie ma. Mamy już 4 dni spóźnienia tyle że robiłam test przed wczoraj i wyszedł negatywny. Od jakiegoś tygodnia mam objawy jak przy nadchodzącej miesiączce z tym że te objawy mi się nasilają każdego dnia coraz bardziej, np. ból piersi jeszcze większy jak byl, nie widzę różnicy w brodawkach bo czytałam że ciemnieją ale za to wyszły żyłki które widać gołym okiem. Piersi są większe, bolące, dodatkowo kłucie jajników tak samo od tygodnia i podwyższona temperatura 37 stopni i zaczęły mi wypadać włosy. Dużo rzeczy mnie irytuje, nerwowość mega ale przed okresem też tak miałam nie raz więc nie wiem już co o tym myslec. Odstawiłam tabletki w lutym i do tej pory okres przychodził cały czas regularnie a teraz od nie pamiętnych czasów tyle dni spóźnienia i te bole. Boję się zrobić kolejny test i się zawieść chociaż czytałam że niektóre dziewczyny miały podobna sytuację i test wychodził im poztywy tydzień albo dwa tygodnie po spodziewanej miesiączce. Chciałabym pójść najlepiej na betę ale prędzej chyba tam ze stresu zejdę [emoji17] Marzę żeby w końcu się udało, nie chce się nastawiać i znowu kolejny miesiąc beczeć że się nie udało i tym razem ale z drugiej strony mega mi to nie daje spokoju [emoji22][emoji2962] Miałyście może podobnie?
Ja po odstawieniu antykoncepcji miałam kilka miesięcy nieregularne miesiączki. Udało sie po 8 miesiącach. Po 3 dniach wyszła bardzo blada kreska 4 dni później już była ciemniejsza. Spokojnie, choć wiem że mówić łatwo, ale sama teraz w stresie jestem, bo mam jutro okres dostać a od 2 dni zero objawów na okres.

Ja po odstawieniu antykoncepcji miałam kilka miesięcy nieregularne miesiączki. Udało sie po 8 miesiącach. Po 3 dniach wyszła bardzo blada kreska 4 dni później już była ciemniejsza. Spokojnie, choć wiem że mówić łatwo, ale sama teraz w stresie jestem, bo mam jutro okres dostać a od 2 dni zero objawów na okres.
ja mam okres mkec za dwa dni i tez sie zastanawiam czy będzie czy też nie.. bo brzuch nie boli.. piersi bola ale tez nie tak mocno jak zawsze przed. Zyly mocniej widoczne niz wcześniej przed @. Sluz mleczny. Ciekawe co to będzie

Hej dziewczyny. 16.06 miałam dostać miesiączke ale na szczęście póki co jej nie ma. Mamy już 4 dni spóźnienia tyle że robiłam test przed wczoraj i wyszedł negatywny. Od jakiegoś tygodnia mam objawy jak przy nadchodzącej miesiączce z tym że te objawy mi się nasilają każdego dnia coraz bardziej, np. ból piersi jeszcze większy jak byl, nie widzę różnicy w brodawkach bo czytałam że ciemnieją ale za to wyszły żyłki które widać gołym okiem. Piersi są większe, bolące, dodatkowo kłucie jajników tak samo od tygodnia podwyższona temperatura 37 stopni , zaczęły mi wypadać włosy i łamanie w kościach. Dużo rzeczy mnie irytuje, nerwowość mega ale przed okresem też tak miałam nie raz więc nie wiem już co o tym myslec. Odstawiłam tabletki w lutym i do tej pory okres przychodził cały czas regularnie a teraz od nie pamiętnych czasów tyle dni spóźnienia i te bole. Boję się zrobić kolejny test i się zawieść chociaż czytałam że niektóre dziewczyny miały podobna sytuację i test wychodził im poztywy tydzień albo dwa tygodnie po spodziewanej miesiączce. Chciałabym pójść najlepiej na betę ale prędzej chyba tam ze stresu zejdę 😔 Marzę żeby w końcu się udało, nie chce się nastawiać i znowu kolejny miesiąc beczeć że się nie udało i tym razem ale z drugiej strony mega mi to nie daje spokoju 😢🤯 Miałyście może podobnie?
A wiesz może kiedy miałaś owulację? Nie wg kalendarzyka. Może miałaś monitoring, robiłaś testy owulacyjne, mierzysz temperaturę? Bo jeśli owulacja Ci się przesunęła to i miesiączka się przesunie.
A czy któras z nas tak miała? Pewnie każda. Ja miałam idealnie równe miesiączki, a teraz potrafimy się spóźnić 4 dni, tydzień, nawet miesiąc się zdarzył 😂
Oczywiście trzymam kciuki. Ale nie nakręcaj się (łatwo mówić wiem), jak ma być ciąża to będzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry