Witam. Okres miałam 30 września do 4 października od tego czasu nie mam do dzisiaj, plamienie miałam 30 października. Robiłam test ale wyszedł negatywnie. Czy to może być ciąża?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak test negatywny to nie ciąża. Jak masz wątpliwości zrób betę z krwi. A z brakiem miesiączki idź do ginekologa.Witam. Okres miałam 30 września do 4 października od tego czasu nie mam do dzisiaj, plamienie miałam 30 października. Robiłam test ale wyszedł negatywnie. Czy to może być ciąża?
8 października i ostatnio 14 październikaAle 30.10 miałaś plamienie ... może to był skąpy okres ? A test robiłaś którego ?
Widocznie pod poprzednim dostała nie takie odpowiedzi jakie chciałaNie zakładaj co kilka dni nowego wątku. Tamto plamienie mogło być zamiast okresu. Kobieta to nie robot, zbadaj sobie hormony.
Darujcie sobie tego typu komentarzeWidocznie pod poprzednim dostała nie takie odpowiedzi jakie chciała![]()
Darujcie sobie tego typu komentarz
testy wychodza negatywne, masz jakieś plamienia i pytasz nas czy to ciąża? Na jakiej podstawie mamy powiedzieć, że jesteś w ciąży? Jak wymienione objawy nie są nawet objawami ciążowymi.Darujcie sobie tego typu komentarze![]()