reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża

Moi drodzy
Jestem przerażona ponieważ wyszedł mi pozytywne test ciążowy.
Biorę codziennie rano 100 mg asentry I 50 mg Symli ponieważ cierpię na depresyjne stany , zaburzenia osobowości
Internet mówi że brać te leki w ciąży, że nie wolno przerwać leczenia
Psychiatra dopiero za kilka dni
Proszę o pomoc
Bez leków nie mogę funkcjonować

reklama
Moi drodzy
Biorę codziennie rano 100 mg asentry I 50 mg Symli ponieważ cierpię na depresyjne stany , zaburzenia osobowości
Proszę o pomoc
Myślę że nikt, absolutnie nikt, nie weźmie na siebie odpowiedzialności mówiąc czy powinnaś odstawić leki albo brać je dalej.
Lekarz na już.

Moi drodzy
Proszę o pomoc
Może teleporade weź? Albo kontakt telefoniczny z lekarzem?

Może teleporade weź? Albo kontakt telefoniczny z lekarzem?
Właśnie - z jakimkolwiek lekarzem! I najlepiej zadzwonić do swojego i mimo wszystko poprosić o przekazanie wiadomości?
Znam wielu lekarzy, do których kolejka wynosi wiele miesięcy, ale umawiają się z pacjentkami, że na wieść o ciąży (telefoniczną, mailową), działają od razu!

Do góry